Grafik tasarımın geleceği var mı?

Makaleler
49
Merhaba,

Çıraklık eğitime gidecek olursam grafik tasarım güzel olur mu? Çıraklık eğitimi secmemin nedeni ise üniversitede puan tutmaz diye. Çünkü artık ders temelim yok. En azından hem her gün ise giderim maaşımı da alırım.

Sonra özel bir şirkete geçmek istiyorum. Sizce bu mesleğin özel sektörde geleceği var mı?

Bir de bendeki bilgisayar patates. Orada kullanacak bir bilgisayar için izin verirler mi?

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşinizi iyi yaptığınız sürece inanın bana gelecek hakkında endişelenmenize gerek kalmaz...

Bence asla bitecek bir sektör değil yapay zeka el atıyor ama yapay zekayı da insanların kullanması gerek kurs alarak kendini bu alanda çok ileri taşıyabilirsin.

Bir dükkân, tekstil, fabrika gibi yerlerden birisinin yanında çalışmaya başlıyorsun. İşveren, seni benim yanımda çalışıyor diye gösterip çıraklık eğitime başlıyorsun.
Staj yani? Ben şu an grafik tasarım stajı yapıyorum ilerisi için düşünmüyorum ama düşünenler devam etsin derimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…