Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 3 Aralık 2014 #11 Test videosunu izleyebilirsiniz. Ortalama 35 FPS veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Test videosunu izleyebilirsiniz. Ortalama 35 FPS veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F Feenix Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #12 peki teşekkürler paramı biriktirip alıcam bunu yardımlarınız için teşekkür ederim.daha iyi bi ekran kartı biliyorsanız onuda atabilirmisiniz ?
peki teşekkürler paramı biriktirip alıcam bunu yardımlarınız için teşekkür ederim.daha iyi bi ekran kartı biliyorsanız onuda atabilirmisiniz ?
K Kamer E. Hectopat Katılım 8 Ekim 2014 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #13 Bir üst modeli olan gtx 980 i alabilirsiniz.
F Feenix Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2014 #14 Silinen üye dedi: Bir üst modeli olan gtx 980 i alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki 980 dahamı iyi olur ?
Silinen üye dedi: Bir üst modeli olan gtx 980 i alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki 980 dahamı iyi olur ?
N N.K.O.W Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 765 Makaleler 3 4 Aralık 2014 #15 Feenix dedi: peki 980 dahamı iyi olur ? Genişletmek için tıkla... Tabi ki. Ama 10 FPS fazla almak için 1000 lira verilir mi, orası ayrı.
Feenix dedi: peki 980 dahamı iyi olur ? Genişletmek için tıkla... Tabi ki. Ama 10 FPS fazla almak için 1000 lira verilir mi, orası ayrı.
F Feenix Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2014 #16 Silinen üye dedi: Test videosunu izleyebilirsiniz. Ortalama 35 FPS veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 980 alsam sizce 60 fps olurmu ultrada ? bide kasayla ilgisi varmı bu ekran kartlarınının ? N.K.O.W dedi: Tabi ki. Ama 10 FPS fazla almak için 1000 lira verilir mi, orası ayrı. Genişletmek için tıkla... gtx 970 ztn 1200 lira değilmi ? N.K.O.W dedi: Tabi ki. Ama 10 FPS fazla almak için 1000 lira verilir mi, orası ayrı. Genişletmek için tıkla... birde hangi modeli daha iyidir asusmu yoksa msı mi ?
Silinen üye dedi: Test videosunu izleyebilirsiniz. Ortalama 35 FPS veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 980 alsam sizce 60 fps olurmu ultrada ? bide kasayla ilgisi varmı bu ekran kartlarınının ? N.K.O.W dedi: Tabi ki. Ama 10 FPS fazla almak için 1000 lira verilir mi, orası ayrı. Genişletmek için tıkla... gtx 970 ztn 1200 lira değilmi ? N.K.O.W dedi: Tabi ki. Ama 10 FPS fazla almak için 1000 lira verilir mi, orası ayrı. Genişletmek için tıkla... birde hangi modeli daha iyidir asusmu yoksa msı mi ?
Forzatox Hectopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 426 Yer İstanbul/Bahçelievler Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2014 #17 F/P ekran kartı olarak sana R9 280'i önerebilirim. En ucuz Vatan'da 529 TL.
F Feenix Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2014 #18 Forzatox dedi: F/P ekran kartı olarak sana R9 280'i önerebilirim. En ucuz Vatan'da 529 TL. Genişletmek için tıkla... nvidia daha iyi diyorlar
Forzatox dedi: F/P ekran kartı olarak sana R9 280'i önerebilirim. En ucuz Vatan'da 529 TL. Genişletmek için tıkla... nvidia daha iyi diyorlar
Forzatox Hectopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 426 Yer İstanbul/Bahçelievler Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2014 #19 Feenix dedi: nvidia daha iyi diyorlar Genişletmek için tıkla... Bütçen kısıtlı ve performans istiyor isen diye önerdim. Nvidia zaten her zaman iyi. Ama ucuz ve performans verecek ekran kartı istiyorsan R9 280 al.
Feenix dedi: nvidia daha iyi diyorlar Genişletmek için tıkla... Bütçen kısıtlı ve performans istiyor isen diye önerdim. Nvidia zaten her zaman iyi. Ama ucuz ve performans verecek ekran kartı istiyorsan R9 280 al.
F Feenix Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2014 #20 Forzatox dedi: Bütçen kısıtlı ve performans istiyor isen diye önerdim. Nvidia zaten her zaman iyi. Ama ucuz ve performans verecek ekran kartı istiyorsan R9 280 al. Genişletmek için tıkla... yaza bi ekran kartı alacam hani bütçem kısıtlı degil orada sadece bi miktar göstermek için söylemiştim nvidia almayı düşünüyorum
Forzatox dedi: Bütçen kısıtlı ve performans istiyor isen diye önerdim. Nvidia zaten her zaman iyi. Ama ucuz ve performans verecek ekran kartı istiyorsan R9 280 al. Genişletmek için tıkla... yaza bi ekran kartı alacam hani bütçem kısıtlı degil orada sadece bi miktar göstermek için söylemiştim nvidia almayı düşünüyorum