Grafik ve işlemci önerisi

980 alsam sizce 60 fps olurmu ultrada ? bide kasayla ilgisi varmı bu ekran kartlarınının ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun onun da videosu var. Bu arada kasa derken diğer bileşenleri kastettiyseniz tabi ki var.

benim kasam 700 w gtx 980 kaldırırmı?

MSI GTX 980 al ve keyfine bak
benim kasam 700 w gtx 980 kaldırırmı? bide msı ile asus arasında ne fark var ?

MSI kaliteli bir marka. ASUS da öyle fakat soğutma olarak MSI Twin Frozr çoğu kişi tarafından tercih edilir. Eğer sessizlik istiyorsan ASUS STRIX alabilirsin fakat MSI tercih et derim. 700 W hayli hayli yetecektir.

MSI kaliteli bir marka. ASUS da öyle fakat soğutma olarak MSI Twin Frozr çoğu kişi tarafından tercih edilir. Eğer sessizlik istiyorsan ASUS STRIX alabilirsin fakat MSI tercih et derim. 700 W hayli hayli yetecektir.
bende pek sessizliğe gerek yok ztn kulaklık takıyorum ama baktıgım kadarıyla techopat asus strıxı öneriyor msı ana kartımlada uyumlu olurmu msı gaming ana kartım var ?

msı in ne türlü bir üstünlügü var asus strıxden ?

MSI anakart varsa MSI al bence, ekibi tamamla ASUS Strix sanırım 70 derece sıcaklıktan sonra ne fanları dönmeye başlıyordu, o yüzden sessiz oluyor.

MSI anakart varsa MSI al bence, ekibi tamamla ASUS Strix sanırım 70 derece sıcaklıktan sonra ne fanları dönmeye başlıyordu, o yüzden sessiz oluyor.
msı ın asusdan ne tür bir farkı var _?

MSI Z97 GAMING 5 (MS-7917) anakartım

okuduguma göre 1-2 daha fazla fps veriyormuş asusun strıx gibi bi özelligi daha iyi olmazmı 1-2 fps yerine ?

birde başka bişeyi güçlendirmem lazımmı pcde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…