5 56136 Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 1.938 Çözümler 3 20 Ekim 2020 #1 Grafiker tablet ile PDF üzerinden matematik sorular çözülür mü? Çözülürse ise fiyat / performans ürünü bir şeyler önerebilir misiniz?
Grafiker tablet ile PDF üzerinden matematik sorular çözülür mü? Çözülürse ise fiyat / performans ürünü bir şeyler önerebilir misiniz?
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 20 Ekim 2020 #2 56136 dedi: Grafiker tablet ile PDF üzerinden matematik sorular çözülür mü? Çözülürse ise fiyat / performans ürünü bir şeyler önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... iPad en son neslini öneririm.
56136 dedi: Grafiker tablet ile PDF üzerinden matematik sorular çözülür mü? Çözülürse ise fiyat / performans ürünü bir şeyler önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... iPad en son neslini öneririm.
rintaro Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 538 Çözümler 4 20 Ekim 2020 #3 Wacom CTL-472. Kendisini çok araştırdım ve alacaktım. Maalesef ki bir gecede fiyatı 200 TL arttığından alamadım. Siz düşünebilirsiniz.
Wacom CTL-472. Kendisini çok araştırdım ve alacaktım. Maalesef ki bir gecede fiyatı 200 TL arttığından alamadım. Siz düşünebilirsiniz.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.981 Makaleler 1 Çözümler 28 20 Ekim 2020 #4 Wacom Intuos Small Ãizim Grafik Tableti CTL-4100K-N Draw Fiyatı - Trendyol Wacom Intuos Small Ãizim Grafik Tableti CTL-4100K-N Draw yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Bizim matematikçi bundan kullanıyordu. Kaç lira verebilirsin bilmem ama 800TL verebilirsen iyi bir tablet.
Wacom Intuos Small Ãizim Grafik Tableti CTL-4100K-N Draw Fiyatı - Trendyol Wacom Intuos Small Ãizim Grafik Tableti CTL-4100K-N Draw yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Bizim matematikçi bundan kullanıyordu. Kaç lira verebilirsin bilmem ama 800TL verebilirsen iyi bir tablet.
KaanRobert Decapat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 1 Yer United States, New York City, Staten Island Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #5 56136 dedi: Grafiker tablet ile PDF üzerinden matematik sorular çözülür mü? Çözülürse ise fiyat / performans ürünü bir şeyler önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam paranız varsa yeni nesil İpad'leri öneririm ama daha ucuz bir şey bakıyorsanız, BuyFun G10 güzel bir fiyat/performans modeli. 56136 dedi: Grafiker tablet ile PDF üzerinden matematik sorular çözülür mü? Çözülürse ise fiyat / performans ürünü bir şeyler önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçeni belirtebilir misin ?
56136 dedi: Grafiker tablet ile PDF üzerinden matematik sorular çözülür mü? Çözülürse ise fiyat / performans ürünü bir şeyler önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam paranız varsa yeni nesil İpad'leri öneririm ama daha ucuz bir şey bakıyorsanız, BuyFun G10 güzel bir fiyat/performans modeli. 56136 dedi: Grafiker tablet ile PDF üzerinden matematik sorular çözülür mü? Çözülürse ise fiyat / performans ürünü bir şeyler önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçeni belirtebilir misin ?
5 56136 Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 1.938 Çözümler 3 20 Ekim 2020 #6 erenkrgloglu dedi: iPad en son neslini öneririm. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. rintaro dedi: Wacom CTL-472. Kendisini çok araştırdım ve alacaktım. Maalesef ki bir gecede fiyatı 200 TL arttığından alamadım. Siz düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam. Teşekkür ederim. KaanRobert dedi: Hocam paranız varsa yeni nesil İpad'leri öneririm ama daha ucuz bir şey bakıyorsanız, BuyFun G10 güzel bir fiyat/performans modeli. Bütçeni belirtebilir misin ? Genişletmek için tıkla... Maksimum 600 TL tabi altı olursa daha uygun sadece matematik soruları çözeceğim.
erenkrgloglu dedi: iPad en son neslini öneririm. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. rintaro dedi: Wacom CTL-472. Kendisini çok araştırdım ve alacaktım. Maalesef ki bir gecede fiyatı 200 TL arttığından alamadım. Siz düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam. Teşekkür ederim. KaanRobert dedi: Hocam paranız varsa yeni nesil İpad'leri öneririm ama daha ucuz bir şey bakıyorsanız, BuyFun G10 güzel bir fiyat/performans modeli. Bütçeni belirtebilir misin ? Genişletmek için tıkla... Maksimum 600 TL tabi altı olursa daha uygun sadece matematik soruları çözeceğim.
Efeisot Kmr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.168 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Exper Ultranote A5B-321 OS: Fedora GNU/Linux 37 [XFCE] Anakart: Clevo W55xEU CPU: i3-2348m GPU: HD 3000 RAM:4GB DDR3 1333MHz SSD:500GB Sandisk Ultra 3D Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #7 Veikk S640 aldık, gayet memnunuz. Linki: Veikk S640 6 x 4" 8192 Levels 5080 LPI Grafik Tablet + Kalem Fiyatları ve Özellikleri
Veikk S640 aldık, gayet memnunuz. Linki: Veikk S640 6 x 4" 8192 Levels 5080 LPI Grafik Tablet + Kalem Fiyatları ve Özellikleri