Grafikleri Güzel Uçak Simülasyonu Tavsiyesi

Berkay Gür

Kilopat
Makaleler
30
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Uçak simulatoru oyun önerileriniz için yardıma ihtiyacım var. Güzel grafikli olmasını istiyorum acaba varmıdır böyle oyun?
Gezerken o atmosferi yaşamak istiyorum gerçekten. Bulut gerçekliği vs.
Teşekkürler.

Gerçekçi uçuş simulaasyonu sadece simulatoru almakla bitmiyor maalsef , gerçekçiliği sağlayan texture pack , scenery falan alman lazım. Bu seferde en az 200-300 liraya varan maaliyete denk geliyor güzel eklentiler. Simulator olarak zaten piyasa 3 tane var.
-FSX (Steamde 7 tlye almıştım %85 indirimden)
-Prepar3d (sitesinde 55 dolar)
-Xplane (2 gün önce %50 indirim vardı 45 liraya aldım steamden)

Fsx ve xplane var bende. Xplane i henüz indirmedim , 2 gun önce indirimden aldım ay sonunu bekliyorum (18 gb :D) Sadece simulator alcam eklenti alamam dersen xplane öneririm. Ücretsiz güzel eklentileri var. Param var eklenti alırım dersen benim kullandıklarım(Fsx veya prepar3d kullanıyosan kesinlikle olması gereken eklentiler , gerçekçilik açısından oyunu başka bir boyuta taşıyor.):
1- Rex4 texture
2-Rex soft cloud
3-FTX Global
4-Ftx Vector
5-Ftx OpenLc
Şunları da ilerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum:
1-Ezdok camera
2-Ground Service X
3-Çeşitli uçaklar , boeing ve airbus dışında küçük uçaklar

Şuan kullandıgım FSX. Xplane i indirince ara sıra onla da uçarım heralde. Prepar3d'yi de almayı düşünüyorum açıkçası , çoğu kişi FSX i bırakamasa da bence Prepar3d daha iyi performans olarak.

EKLEME:Geçen hafta ücretsiz bi online savaş oyunu bulmuştum. Uçak konrolleri yine çok detayli , en azından basit seviye de bir uçak bilgisi şart ve eğlenceli duruyor oyun. DCS World. Videolarına bak istersen , benim hoşuma gitti.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı