Gram altın nerelere satılır?

Mikaela

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Birkaç gram fiziki altınım var satmak istiyorum fakat sunu anlayamadım gram düşünce alın diyorlar 3400'e düşünce almak için kuyumcuya gittim. 3560 dedi maalesef aldım. Ben anlamıyorum. Herhalde dedim, şimdi de altın çıkınca satmak istiyorum. Fakat daha düşüğe satılacak büyük ihtimal. Yani sormak istediğim şu, altın düşünce alın dediklerinde hemen nereden alınıyor? Kuyumcular hemen düşmüyor mü yani (?) fiziki almıyorlar mı? Ama bankadan falan alınca da yine kesiyor. Bayağı onun hatasını ilk başta da yaptım yani zararla geri çektim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlarda ticaret yaptığı için mecburen alırken düşükten, satarken yüksekten satacaklar. Eğer uygun arıyorsanız kapalıçarşıdan alabilirsiniz istanbuldaysanız. Altın alırken her zaman en az 50 en fazla 200-250 TL kadar makas farkı ödersiniz.

Onlarda ticaret yaptığı için mecburen alırken düşükten, satarken yüksekten satacaklar. Eğer uygun arıyorsanız kapalıçarşıdan alabilirsiniz istanbuldaysanız. Altın alırken her zaman en az 50 en fazla 200-250 TL kadar makas farkı ödersiniz.

Evet istanbuldayım ama yeni taşındığım için pek bilmiyorum araştırqcağım sağ olun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı