Gram maliyeti nasıl hesaplanır?

Daha fazla  
Merhabalar. Ben şimdi 39 TL 180 gram bir sucuk aliyorum diyelim. Ben şimdi her tostun içinde 20 gram sucuk koyacağım. Bunun gram maliyeti kaça geliyor, yani bana anlatabilecek var mı nasıl hesaplanir gram maliyeti? Teşekkürler.

40 TL dersek,

Fiyatı 20 olunca 90 gram olacak, 10 olunca 45 olacak 5 olunca 22.5 gram olacak.

180'i 20'ye bölün çünkü her tostun içine 20 gram sucuk koyacaksınız. 9 çıkar. 39'u da 9'a böldüğünüz de maliyetini bulmuş olursunuz.

@Şaban oğlu şaban Hocam kusura bakmayın ama bu pintilik bu kadar pinti olmayın. Tost sucukları satılıyor. Alın ondan içinde 50 adet var 40tl falan olması gerekti. Aytaç marka. 1.5 TL'ye koyun gitsin. 2 tane pintilik yapmayın bee.

180'i 20'ye bölün çünkü her tostun içine 20 gram sucuk koyacaksınız. 9 çıkar. 39'u da 9'a böldüğünüz de maliyetini bulmuş olursunuz.

4.33 TL oluyor 20 gram.

Satıp satmayacağını söylemedi ve ayrıca bu yaptığınız hakaret!

Hepinize çok teşekkür ederim iyi akşamlar
@Jilet pintilik degil bu aslında hanımefendi ögrencilerin maliyeti kurtarmıyor eger biz daha fazla koyarsak içine sucugu maliyet artmış oluyor ögrencilerede daha fazlaya gelmiş oluyor bir de sadece suçuk olarak bakmayın bunun tost ekmegı var tere yagsı var ketçapı var kaşarı var yani onları da katıgımızı unutmayalım teşekkürler.
4.33 TL oluyor 20 gram.

Satıp satmayacağını söylemedi ve ayrıca bu yaptığınız hakaret!

Teşekkürler cevap için.

Son düzenleme:
H
Hocam öncelikle teesüf ederek söylüyorumki. Niğde'dede yaşayan 184 boylarında yakışıklı bir beyefendiyim. Sizi anladım lakin buralarda böyle gramaj hesaplayanı hiç görmedim yıllardır. Genelde tost sucukları tost kaşarları satılıyor onlarla hem maaliyet düşüyor hem gramaj artıyor. Sizede önerim odur. Bu arada yanlış bir tabir kullanıp kalbinizi kırdıysam özür dilerim.

Kusura bakmayın resimde kadin olduğu için öyle yazdım kusura bakmayın beyefendi teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…