Gramaj hesaplaması yaparken tartı kullanmamak problem yaratır mı?

Trilemma

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi günler diliyorum. Kilo almak için 4 ay önce spora başladım. 167 boyunda 45 kiloyum. 4 aydır beslenmeme dikkat etmediğim için kilo alamadım. Artık dikkat etmeye başlayacağım fakat bir sorunum var. Ben her iki saatte bir tavuk pilav yemeye başlayacağım ve evde mutfak tartısı yok. Yani gramaj hesaplayamayacağım. Tavuk pilav yanında yulaf ezmesi, yumurta vs. tüketeceğim ama dediğim gibi mutfak tartısı olmayacak. Bir sorun olur mu?

Beslenmene dikkat etme şeklin 2 saatte bir tavuk pilav yemek mi?
Dikkat etmekten kastım, spor hocam bana 2-3 saatte bir tavuk pilav ye demişti ama ben buna uymamıştım 4 ay boşladım. Bunu kastediyorum

Dikkat etmekten kastım, spor hocam bana 2-3 saatte bir tavuk pilav ye demişti ama ben buna uymamıştım 4 ay boşladım. Bunu kastediyorum

Kilo alma hedefiniz varsa günlük kalori ihtiyacının yaklaşık 200-400 arası fazlasını almalısın. Makrolarını hesapla, kilonun 2-2.5 katı kadar protein almaya çalış yeter.

Abicim yarışmacı değilsen bu işi profesyonel yapmıyorsan bunlara gerek yok. Protein ve yağ hep sabit karbonhidrat değişir sadece kilo almak istiyorsan daha fazla karbonhidrat kilo vermek istiyorsan daha az karbonhidrat

Kilo alma hedefiniz varsa günlük kalori ihtiyacının yaklaşık 200-400 arası fazlasını almalısın. Makrolarını hesapla, kilonun 2-2.5 katı kadar protein almaya çalış yeter.
200 400 ile olmaz minimum 500

Teşekkür ederim. Böyle devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…