Gran Turismo 7 vs PS extra

Normalde desteği kesilen bazı oyunlar oynanabilir oluyor ama drive club desteği kesildikten sonra hemen hemen bütün modları kapattılar.
Anladim Peki Gran Turismo tatmin eder mi? Yani bende NFS:Unbound oyunu da var onu bitirdim yarışlarını falan ama yarış işte, bide WRCnin son çıkan oyunu var bence bunlar yeterli ama GT7 de 1000 lira 2000den düşmüş kafamı karıştırıyor sizce nasıl oyun bendeki oyunların yanına gereksiz mi?

Anladim peki Gran Turismo tatmin eder mi? Yani bende NFS: Unbound oyunu da var onu bitirdim yarışlarını falan ama yarış işte, bir de WRC'nin son çıkan oyunu var bence bunlar yeterli ama GT7 de 1000 lira 2000'den düşmüş kafamı karıştırıyor sizce nasıl oyun bendeki oyunların yanına gereksiz mi?

Yani bilemedim pist yarışlarını seviyorsan alabilecegin en iyi pist oyunu denilebilir. Farklı bir havasi var NFS Unbound ve WRC'ye göre. Karşılaştırılırmı bilmem ama The Crew motorfest e bakabilirsin 500 civarına dusuyor indirimde, konsept olarak NFS ye benzer sokak yarışı. Youtubeden gameplay lari izle hangisi hoşuna giderse onu al ama Gran Turismo nun seveni çoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı