Grand Neo ROM İle 6.0 Yapılabilir mi?

Fobiatör

Decapat
Telefonun sürümü 4.4.2. Güncelleme gelmiyor ben de ROM atmayı falan düşünüyorum. Bu telefonu 6.0 yapma gibi bir ihtimal var mı ? (Telefon konularında cahilim kusura bakmayın.)

Telefonun sürümü 4.4.2. Güncelleme gelmiyor ben de ROM atmayı falan düşünüyorum. Bu telefonu 6.0 yapma gibi bir ihtimal var mı ? (Telefon konularında cahilim kusura bakmayın.)

Oncelikle merhaba hocam bu konuda zamaninda baya bir uğraşmıştim oncelille kullanginiz bir telefonsa yapmayin once baska bir telefonda yapin ben samsung s2 mini ye yapmistim o zmn android surumj 2.3.6 idi ben 5.0 yapmistim rom yuklenince telefondaki bazi donanimlarda calismama, stabilizasyon sorunlari olabiliyor ornegin ben yaptigimda wifi duzgun claismuyordu sim kart yuvasi bozuk gibiydi duzgun calismiyordu sizin oncelikle yedekleyin mutlaka bir sd kart alin ve sd cartin icine size vermis olacagim linkten lineageOs 16 ve gapps i zip olarak oldugu gibi atin daha sonra ayni linkte twrp recovery nasil kurulur onla alakalida link verecegim odin ile kuracaksiniz daha sonra zaten youtubeden twrp recoveryden sistem basil kurulur vs diyince cikar ama size vercegim linkteki sistemi kurmanizi onermem cunku test edilmemis ve hangi donanımın calisip calismayacagini bilemezsiniz o nedenle ben kurmazdim daha iyi sistem bulabilirseniz onu kurun zaten hemen hemen hepsi ayni yontemle kuruluyor bu arafa verecegim linkteki sistem ile andorid 9 kuracaksiniz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı