S sonbilgisayarcı Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 193 23 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar gördüğünüz gibi ekranın alt tarafı kırık orayı yukarı doğru çekerek ekranı küçültmek ve her tarafını görmek istiyorum. Telefon rootlu hangi programla ve hangi çözünürlükle bunu başarabilirim? Telefon Grand Prime Plus. Teşekkürler. Dosya Ekleri IMG_20200523_172301.jpg 806,7 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2020
Arkadaşlar gördüğünüz gibi ekranın alt tarafı kırık orayı yukarı doğru çekerek ekranı küçültmek ve her tarafını görmek istiyorum. Telefon rootlu hangi programla ve hangi çözünürlükle bunu başarabilirim? Telefon Grand Prime Plus. Teşekkürler.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #2 Hocam öyle bir uygulama bilmiyorum ama, madem telefon rootlu, custom ROM kurup ekranın her yere dönmesini sağlayabilirsiniz.
Hocam öyle bir uygulama bilmiyorum ama, madem telefon rootlu, custom ROM kurup ekranın her yere dönmesini sağlayabilirsiniz.