Grand RP açılırken "Your GTA 5 versiyon is not supported" hatası veriyor

Ar0m

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Grand RP oynayacaktım ancak açılmıyor, bilgisayarım iyi GTA 5'te. Güncel PC özelliklerim: RTX 4060 i5 13400F 32 GB RAM.
İki adet hata var Technopat otomatik sadece bir tanesini yazmış.

Ekran görüntüsü 2024-12-28 220308.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-28 220257.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-28 220257.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 31
Oyun sürümünüz güncel değil.

Epic Games üzerinden kurduysanız oyun oraya kurulmaz. Kurulum yerini değiştirdiğinizi de sanmıyorum. Demek ki eskiden (veya yeni bir zamanda eski bir sürümle) oyunu kurdunuz ve/veya düzgünce kaldırmadınız.

Epic Games'e göre varsayılan konum C:\Program Files\Epic Games\[Game Name]. Bunu değiştirip x86 klasörünü seçecek bir kişi bile tanımıyorum. Kullandığınız mod/program her ne haltsa oyunun genel olarak kurulu olduğu listeyi sırayla kontrol etmiş. Ne yapsın adam? Epic Games'i en üste koyacak hali yok herhalde. Kaldı ki bunu yaparken size isterseniz elle seçin dediğine bahse girerim.

Şimdi C:\Program Files (x86)\Grand Theft Auto V klasöründe ne olduğundan emin olup bu sorunu çözün. Oyunun orijinal versiyonu da kenarda dursun istiyorsanız kenara alın, yol ortasında bırakmayın.
Sorun çözüldükten sonra oluşabilecek diğer hatalar (örneğin paylaştığınız diğer ekran görüntüsü) için yeni konu açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı