Lewinds
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- 16 gB DDR5
- Ekran kartı
- Rtx 3050 Laptop
- İşlemci
- Amd Ryzen 5 7535Hs
Merhaba arkadaşlar, bir problemim var ve ne kadar video izlesem de, ne kadar makale okusam da çözemedim.
2 gün önce Grand RP'yi resmi sitesi üzerinden indirdim ve kurdum. Launcher'e girdikten sonra gerekli 17 GB'lik dosyayı da kurdum. Ama nedense seçtiğim servere tıklayıp giriş yaptıktan sonra Epic Games, Rockstar Games açılıyor ve rage multiplayer server list ekranı saniyelik gözüküyor ve açılış ekranında bir süre bekliyorum. Ardından şu hatalar ile karşılaşıyorum:
> Epic Games Üzerinden.
İnternet üzerinde ne kadar araştırma da yapsam, video da izlesem yapamadım.
Yaptığım bazı işlemler şunlardı:
Görev Yöneticisi'nden Epic Launcher'ini devre dışı bırakmak.
Belgeler>rockstar games>social club klasörünü silmek.
Oyun başlarken rage, Epic ve Grand RP Launcher'i arkaya alıp hiç açmamak.
Launcher'i tamamen 17 GB'lik dosyasıyla silip tekrar yüklemek.
Ayriyetten kurulum kısmında indirelecek olan dosyalar için Gta 5'in kurulu olduğu klasörü seçtim, önerdiği yeri degil
Bilgisayarımda olan GTA 5 orijinal, ama şüphelendiğim birkaç şey var. Mesela GTA 5'imin BattlEye'i kapalı ve Menyoo kurulu, ses ve radgoll modu var. Ama bunlardan.
Kaynaklı bir şey olacağını pek düşünmüyorum. Ve ayrıyeten söyleyeyim legacy sürümü.
Verebileceğim detaylar bu kadar. yardım etmek isteyenlere şimdiden teşekkürler
2 gün önce Grand RP'yi resmi sitesi üzerinden indirdim ve kurdum. Launcher'e girdikten sonra gerekli 17 GB'lik dosyayı da kurdum. Ama nedense seçtiğim servere tıklayıp giriş yaptıktan sonra Epic Games, Rockstar Games açılıyor ve rage multiplayer server list ekranı saniyelik gözüküyor ve açılış ekranında bir süre bekliyorum. Ardından şu hatalar ile karşılaşıyorum:
> Epic Games Üzerinden.
İnternet üzerinde ne kadar araştırma da yapsam, video da izlesem yapamadım.
Yaptığım bazı işlemler şunlardı:
Görev Yöneticisi'nden Epic Launcher'ini devre dışı bırakmak.
Belgeler>rockstar games>social club klasörünü silmek.
Oyun başlarken rage, Epic ve Grand RP Launcher'i arkaya alıp hiç açmamak.
Launcher'i tamamen 17 GB'lik dosyasıyla silip tekrar yüklemek.
Ayriyetten kurulum kısmında indirelecek olan dosyalar için Gta 5'in kurulu olduğu klasörü seçtim, önerdiği yeri degil
Bilgisayarımda olan GTA 5 orijinal, ama şüphelendiğim birkaç şey var. Mesela GTA 5'imin BattlEye'i kapalı ve Menyoo kurulu, ses ve radgoll modu var. Ama bunlardan.
Kaynaklı bir şey olacağını pek düşünmüyorum. Ve ayrıyeten söyleyeyim legacy sürümü.
Verebileceğim detaylar bu kadar. yardım etmek isteyenlere şimdiden teşekkürler

Son düzenleme: