Zwsup Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 666 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #1 Son zamanlarda çok popüler olduğu için ben de indirmek istiyorum, peki bilgisayara bir zararı olur mu? Ş,mdiden teşekkürler yardım edenlere. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2022
Son zamanlarda çok popüler olduğu için ben de indirmek istiyorum, peki bilgisayara bir zararı olur mu? Ş,mdiden teşekkürler yardım edenlere.
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.014 Makaleler 5 Çözümler 5 7 Kasım 2022 #2 Silinen üye dedi: Son zamanlarda çok popüler olduğu için ben de indirmek istiyorum, peki bilgisayara bir zararı olur mu? Ş,mdiden teşekkürler yardım edenlere. Genişletmek için tıkla... Bir zararı olacağını düşünmüyorum. Çoğu yayıncıya ve youtube içerik üreticilerine sponsor. Yani kaspersky ile tarattım virüs çıkmadı. Malwarebytes ile de aynı zamanda.
Silinen üye dedi: Son zamanlarda çok popüler olduğu için ben de indirmek istiyorum, peki bilgisayara bir zararı olur mu? Ş,mdiden teşekkürler yardım edenlere. Genişletmek için tıkla... Bir zararı olacağını düşünmüyorum. Çoğu yayıncıya ve youtube içerik üreticilerine sponsor. Yani kaspersky ile tarattım virüs çıkmadı. Malwarebytes ile de aynı zamanda.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.908 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #3 Silinen üye dedi: Son zamanlarda çok popüler olduğu için ben de indirmek istiyorum, peki bilgisayara bir zararı olur mu? Ş, mdiden teşekkürler yardım edenlere. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı çalarlar.
Silinen üye dedi: Son zamanlarda çok popüler olduğu için ben de indirmek istiyorum, peki bilgisayara bir zararı olur mu? Ş, mdiden teşekkürler yardım edenlere. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı çalarlar.
xwhitex Decapat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 75 Çözümler 2 7 Kasım 2022 #4 Sorun çıkması için Grand RP Launcher'ını orijinal Grand RP sitesinden indirmemeniz lazım.