DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 1 Haziran 2022 #1 GTA Online sıkmaya başladı. Ben de Grand RP yüklemeye karar verdim. Online tekrar girersem ban yer miyim?
GTA Online sıkmaya başladı. Ben de Grand RP yüklemeye karar verdim. Online tekrar girersem ban yer miyim?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 1 Haziran 2022 #2 DaynusSafa dedi: GTA Online sıkmaya başladı. Ben de Grand RP yüklemeye karar verdim. Online tekrar girersem ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Denemek bedava
DaynusSafa dedi: GTA Online sıkmaya başladı. Ben de Grand RP yüklemeye karar verdim. Online tekrar girersem ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Denemek bedava
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.242 Çözümler 6 Yer Konya 1 Haziran 2022 #3 Grand RP FiveM üzerinden girilen roleplay sunucusu değil mi hocam?
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 1 Haziran 2022 #4 TBTURK dedi: Grand RP FiveM üzerinden girilen roleplay sunucusu değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır ikisi farkı RP'ler.
TBTURK dedi: Grand RP FiveM üzerinden girilen roleplay sunucusu değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır ikisi farkı RP'ler.
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.242 Çözümler 6 Yer Konya 1 Haziran 2022 #5 DaynusSafa dedi: Hayır ikisi farkı RP'ler. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok hocam kusura bakmayın. FiveM oynayan arkadaşlarım var da onlara soracaktım FiveM sunucusu olsaydı. DaynusSafa dedi: Hayır ikisi farkı RP'ler. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal bir sorun olmaz fakat Grand RP kurulurken oyun dosyalarını değiştirirse sorun olabilir ama bir şey olacağını düşünmüyoruz diyorlar hocam. Son düzenleme: 1 Haziran 2022
DaynusSafa dedi: Hayır ikisi farkı RP'ler. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok hocam kusura bakmayın. FiveM oynayan arkadaşlarım var da onlara soracaktım FiveM sunucusu olsaydı. DaynusSafa dedi: Hayır ikisi farkı RP'ler. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal bir sorun olmaz fakat Grand RP kurulurken oyun dosyalarını değiştirirse sorun olabilir ama bir şey olacağını düşünmüyoruz diyorlar hocam.