Thwror Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #1 Merhaba arkadaşlar Grand RP indirecektim ne olur ne olmaz diye Vt'ye attım çıkan sonuç beni şaşırttı. Olay tam olarak nedir bu bir problem mi indirmeli miyim? VirusTotal
Merhaba arkadaşlar Grand RP indirecektim ne olur ne olmaz diye Vt'ye attım çıkan sonuç beni şaşırttı. Olay tam olarak nedir bu bir problem mi indirmeli miyim? VirusTotal
EmirXy0 Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #21 Thwror dedi: Hocam miner olduğundan emin miyiz VirusTotal linkinde attığıma bir bakar mısınız konu başında. Genişletmek için tıkla... Baktım. VirusTotal algılayamaz onu. Miner'ı ne zaman kullandığına bağlı. Artı 0 Eksi
Thwror dedi: Hocam miner olduğundan emin miyiz VirusTotal linkinde attığıma bir bakar mısınız konu başında. Genişletmek için tıkla... Baktım. VirusTotal algılayamaz onu. Miner'ı ne zaman kullandığına bağlı.
KS KS Thwror Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #22 EmirXy0 dedi: Baktım. VirusTotal algılayamaz onu. Miner'ı ne zaman kullandığına bağlı. Genişletmek için tıkla... Var mı yani hocam? Ona göre format atacağım. Artı 0 Eksi
EmirXy0 dedi: Baktım. VirusTotal algılayamaz onu. Miner'ı ne zaman kullandığına bağlı. Genişletmek için tıkla... Var mı yani hocam? Ona göre format atacağım.