Grand RP hesaba girerken "you have a limit of accounts" hatası veriyor

Ardaozn75

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben oyunda hesap paylaşımı nedeniyle hapse girdim ve yöneticiye küfür ettim. Bir ay ban yedim. Bir ay geçmesine rağmen şifremi yazıp girerken "you have a limit of accounts" hatasını alıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ardaozn75 O sunucuda hesap paylaşımından sınırsız ban yiyorsun sadece hapse girdiğine emin misin? Admine küfürden de hangi admin olması ile değişir tabii ama en az 7 gün ban yiyorsun. Eğer dediğin gibi hesap paylaşımından ban yediysen zaten o banlar açılmaz.

Dediğin hataya gelecek olursak Grand RP'de 2'den fazla hesabın olması yasak. 3. hesabı girmeye çalışırsan bu hatayı verir.
Eğer banlı olmadığına eminsen ve girmeye çalıştığın hesapta 3. hesap değilse sana attığım linkten teknik forum oluşturman gerekiyor.

@Ardaozn75 o sunucuda hesap paylaşımından sınırsız ban yiyorsun sadece hapse girdiğine emin misin? Admine küfürden de hangi admin olması ile değişir tabii ama en az 7 gün ban yiyorsun. Eğer dediğin gibi hesap paylaşımından ban yediysen zaten o banlar açılmaz.

Dediğin hataya gelecek olursak Grand RP'de 2'den fazla hesabın olması yasak. 3. hesabı girmeye çalışırsan bu hatayı verir.
Eğer banlı olmadığına eminsen ve girmeye çalıştığın hesapta 3. hesap değilse sana attığım linkten teknik forum oluşturman gerekiyor.

3'ten fazla hesabım yok 1 ay ban yedim küfürden ama açılmıyor sadece you have a limit accounts diyor anlamadım bende ama çok saçma kafasına göre ban atıyorlar adminler tam bir ahmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı