6 665043 Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 497 Makaleler 1 28 Nisan 2024 #1 Ben GTA hesabı sattım, adam Grand RP giremiyorum banlı diyor. Oyuna girdiğiniz ilk hesabı verin belki onunla girer diyor. Böyle bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2024
Ben GTA hesabı sattım, adam Grand RP giremiyorum banlı diyor. Oyuna girdiğiniz ilk hesabı verin belki onunla girer diyor. Böyle bir şey var mı?
HamzaKatip41 Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #2 665043 dedi: Ben GTA hesabı sattım, adam Grand RP giremiyorum banlı diyor. Oyuna girdiğiniz ilk hesabı verin belki onunla girer diyor. Böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hesabını satdıysan yani normal GTA'ı oyuna giriş yapamazsın. Artı 0 Eksi
665043 dedi: Ben GTA hesabı sattım, adam Grand RP giremiyorum banlı diyor. Oyuna girdiğiniz ilk hesabı verin belki onunla girer diyor. Böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hesabını satdıysan yani normal GTA'ı oyuna giriş yapamazsın.