HamzaKatip41 Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Grand RP oynarken arabamla yüksek hızlara çıktıgımda dünyanın altına düşüyorum. Sistemim gerçek iyi God of War RDR2 gibi oyunları 60 FPS yüksek kalitede oynarken GTA da böyle oluyor.
Grand RP oynarken arabamla yüksek hızlara çıktıgımda dünyanın altına düşüyorum. Sistemim gerçek iyi God of War RDR2 gibi oyunları 60 FPS yüksek kalitede oynarken GTA da böyle oluyor.
Tepegöz Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #2 Bilgisayarın yükleme hızına yetişemiyor demek ki. Artı 0 Eksi
U uchin Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 281 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 İşlemcin fazla ısınıyor ya da yetersiz, ayarları düşürebilirsen düşür. Olmadı Görev yöneticisinden RAGEMP'nin önceliğini Yüksek konumuna getir. Artı 0 Eksi
İşlemcin fazla ısınıyor ya da yetersiz, ayarları düşürebilirsen düşür. Olmadı Görev yöneticisinden RAGEMP'nin önceliğini Yüksek konumuna getir.
KS KS HamzaKatip41 Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 Tepegöz dedi: Bilgisayarın yükleme hızına yetişemiyor demek ki. Genişletmek için tıkla... Bunun bende farkındayım ne yapmam gerek. uchin dedi: İşlemcin fazla ısınıyor ya da yetersiz, ayarları düşürebilirsen düşür. Olmadı Görev Yöneticisi'nden Rage:MP'nin önceliğini yüksek konumuna getir. Genişletmek için tıkla... Bakımlar yeni yapıldı ayrıca 60 dereceyi geçmiyor. Artı 0 Eksi
Tepegöz dedi: Bilgisayarın yükleme hızına yetişemiyor demek ki. Genişletmek için tıkla... Bunun bende farkındayım ne yapmam gerek. uchin dedi: İşlemcin fazla ısınıyor ya da yetersiz, ayarları düşürebilirsen düşür. Olmadı Görev Yöneticisi'nden Rage:MP'nin önceliğini yüksek konumuna getir. Genişletmek için tıkla... Bakımlar yeni yapıldı ayrıca 60 dereceyi geçmiyor.
Tepegöz Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #5 İşlemcin yetersizse yapabileceğin hiçbir şey yok. Artı 0 Eksi
U uchin Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 281 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #6 HamzaKatip41 dedi: Bunun bende farkındayım ne yapmam gerek. Bakımlar yeni yapıldı ayrıca 60 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi görev yöneticisinden RAGEMP işlem önceliğini Yüksek konumuna getir, ayarlardan Distance kısmını yükselt başka da çözüm düşünemedim. Artı 0 Eksi
HamzaKatip41 dedi: Bunun bende farkındayım ne yapmam gerek. Bakımlar yeni yapıldı ayrıca 60 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi görev yöneticisinden RAGEMP işlem önceliğini Yüksek konumuna getir, ayarlardan Distance kısmını yükselt başka da çözüm düşünemedim.
KS KS HamzaKatip41 Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #7 uchin dedi: Dediğim gibi Görev Yöneticisi'nden Rage:MP işlem önceliğini yüksek konumuna getir, ayarlardan distance kısmını yükselt başka da çözüm düşünemedim. Genişletmek için tıkla... Dahada detaylı yazabilir misin? Artı 0 Eksi
uchin dedi: Dediğim gibi Görev Yöneticisi'nden Rage:MP işlem önceliğini yüksek konumuna getir, ayarlardan distance kısmını yükselt başka da çözüm düşünemedim. Genişletmek için tıkla... Dahada detaylı yazabilir misin?
U uchin Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 281 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #8 HamzaKatip41 dedi: Dahada detaylı yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisini aç, ayrıntılar kısmından RAGEMP'yi bul ve sağ tıkla. İşlem önceliği ayarla kısmına getir imleçi, orada yüksek var. Onu seç. Artı 0 Eksi
HamzaKatip41 dedi: Dahada detaylı yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisini aç, ayrıntılar kısmından RAGEMP'yi bul ve sağ tıkla. İşlem önceliği ayarla kısmına getir imleçi, orada yüksek var. Onu seç.
KS KS HamzaKatip41 Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #9 uchin dedi: Görev Yöneticisi'ni aç, ayrıntılar kısmından Rage:MP'yi bul ve sağ tıkla. İşlem önceliği ayarla kısmına getir imleci, orada yüksek var. Onu seç. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Artı 0 Eksi
uchin dedi: Görev Yöneticisi'ni aç, ayrıntılar kısmından Rage:MP'yi bul ve sağ tıkla. İşlem önceliği ayarla kısmına getir imleci, orada yüksek var. Onu seç. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.