Grand RP'de hızlı para kazanmak için öneriler

rewary

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Grand RP, Rage MP'de nasıl hızlı bir şekilde para kasabilirim?

Eğer tüm gün evdeyseniz veyahut PC'yi açık tutma şansınız varsa bu oyunda 6-8 saat durma para olayını yapabilirsiniz 1 2 sene öncesine kadar böyle para kasıp tabii farm iş vs falanda yaptım R34GTR araba almıştım sonra iyi paraya satıp bahçeli ev alıp mahsul ekmiştim bayağı bir 10 15 milyon para yapmıştım kendime şu an oyun içinde ki piyasa ne halde bilmiyorum ama bir de yayıncıların aileye katılıp para kazanabilirsin.

Nerede

Nerede al sat yapabilirim ürünler nerede satacağım yani

Haritanın sol tarafında beach market var oradan piyasa öğrenip ucuza bulup pahalıdan satabilirsin bazı acelesi olan insanlar ucuza satıyor.

Afk sistemi geldi para kasılmıyor diye biliyorum. Oyunun başında hareket halinde olman lazım belirli aralıklarla.

AFK sistemi geldi para kasılmıyor diye biliyorum. Oyunun başında hareket halinde olman lazım belirli aralıklarla.

Sanki benim oynadığım zamanda da o olay vardı ama kendi evine ya da herhangi bir eve girdiğinde sıkıntı olmuyordu. Bu arada ben W tuşunun arasına bozuk para sıkıştırıp karakteri yürütüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…