Q qh5 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 85 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Kasım 2022 #1 Grand RP'de insanların konuştuklarını duyabiliyorum ama benim sesim gitmiyor, ses ayarlarında da seçenekler yok. F8'e basıp resetliyorum ama yine gitmiyor. Mikrofonum bozuk değil, diğer oyunlarda vs sesim gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2022
Grand RP'de insanların konuştuklarını duyabiliyorum ama benim sesim gitmiyor, ses ayarlarında da seçenekler yok. F8'e basıp resetliyorum ama yine gitmiyor. Mikrofonum bozuk değil, diğer oyunlarda vs sesim gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.071 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #2 GrandRP'de nasıl işliyor bilmiyorum ama TS3 ile server'a bağlanmanız gerekiyor normalde. Artı 0 Eksi
KS KS Q qh5 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 85 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Kasım 2022 #3 iKayraOnur dedi: GrandRP'de nasıl işliyor bilmiyorum ama TS3 ile Server'a bağlanmanız gerekiyor normalde. Genişletmek için tıkla... Bazı sunucularda kullanılmıyor direkt oyuna girince konuşabliyoruz bu sunucuda da öyle mi bilmiyorum YT de hiç uyarısına da denk gelmedim. Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: GrandRP'de nasıl işliyor bilmiyorum ama TS3 ile Server'a bağlanmanız gerekiyor normalde. Genişletmek için tıkla... Bazı sunucularda kullanılmıyor direkt oyuna girince konuşabliyoruz bu sunucuda da öyle mi bilmiyorum YT de hiç uyarısına da denk gelmedim.