Grand RP'de nasıl para kazanılır?

BURUH THE GREAT

Decapat
Yer
Antalya
Arkadaşlar oyuna başlayalı 2 gün oldu ve elektrik tesisatında çalışarak 36.000 para yapabildim toplam fakat bu iş hem çok sıkıcı hem de sanki bu şekilde para kazanamıyormuşum gibi geliyor. Bir iş başına 300 dolar alıyorum ve gerçekten çok sıkıcı ve zahmetli bir iş bu tesisatçılık. Verdiği para da hiçbir şeye yetmiyor adamakıllı. Daha kolay ve hızlı para kasmanın yolları var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yeterli ingilizcen varsa LSPD, SAHP, NG olabilirsin hem eğlenirsin güzel vakit geçirirsin hem saatlik 5-8k para kazanırsın ayriyeten High Commander bazen görevlere gittiğin zaman 20k civarı para verebiliyor. Eğer ingilizcen çok yoksa Türk bir aile bulup onlarla takılabilirsin.
Not: GrandRP'de para kasmak biraz zor ve uğraştırıcı oluyor en mantıklısı Türk bir aile'ye katılman olur, onlarla beraber oyunu öğren sonra araba çalmak v.s falan yaparsın o işte iyi para var mesela 1M değerindeki bir arabayı başarılı bir şekilde çalarsan fiyatının %5'i yani 50K geliyor.

İl-Legal oluşumlara katıl.
Gang'ler genelde çok fazla etkinliğe gidiyo ama silah depolarında silah az bulunuyor bazen hiç olmayabiliyor, bazı günlerde kendi silahı ile gitmesi gerekecek buda cebinden eksi para gitmesine yol açar. Eğlencelidir ama para kasmak zor.

Şunu da eklemek istiyorum GrandRP çok kuralcı bir sunucu ve gerçekten çok saçma kuralları var, yeni başlayan birisi bu kurallara adapte olana kadar oyundan sıkılabiliyor çünkü 3-7 gün hesap yasaklanması, 120-180 dakika jail(hapis) beklemek yeni bir oyuncu için çok sıkıcı olur, saçma kurallar derken gerçekten saçma, mesela helikopter ile yürüyerek çıkamadığın bir yere çıkmak yasaktır, cezası 120-180 dakika jail(hapis)
Not: Jail uygulandığı zaman oyun içinde 120-180 dakika beklemen gerekiyor, afk bırakamazsın çünkü 10 dakika sonra sleeping moda geçiyor yani süre duruyor hareket etmen gerekiyor. Macro ne güne duruyor diyenler içinde şunu belirtiyim, macro kesinlikle yasak ve anlaşıldığı zaman perma(kalıcı) ban.

Son düzenleme:
kanka ben gangsta katılcam bandit değilsin diyor

@BURUH THE GREAT Ofis görevleri yapmak daha çok kazandırır. Eğer hala Grand RP oynuyorsanız daha detaylı anlatabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…