Grand RP'de para kazanmak

Yer
Çekmeköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok
Grand RP oynamaya başladım ve bir aileye girdim ama nasıl para kazanacağımı bilmiyorum.
Bir arkadaş storyline diye bir yere bak dedi araba vs veriyormuş.
Nasıl para kazanırım, nasıl araba alırım veya nasıl silah alırım?
Açıklar mısınız? Ayrıca rehber videosu izleyin demeyin izledim anlamadım çoğuda eski olduğu için güncel değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grand RP oynamaya başladım ve bir aileye girdim ama nasıl para kazanacağımı bilmiyorum.
Bir arkadaş storyline diye bir yere bak dedi araba vs veriyormuş.
Nasıl para kazanırım, nasıl araba alırım veya nasıl silah alırım?
Açıklar mısınız? Ayrıca rehber videosu izleyin demeyin izledim anlamadım çoğuda eski olduğu için güncel değildi.

Aileye girmişsin ailedeki diğer kişilerle sorabilirsin. Büyük otomasyon ile ilerleyen bir sunucu olduğundan taksicilik vb işlerde var ama aile üyesi iken bunları yapabilir misin bilmiyorum. Benim eskiden oynadığım sunucularda üzüm, maden vb. işler vardı. Üzüm toplayıp, işleyip, şarap yapıyor, satıyordun. Varsa aileden maaş alana kadar bunu yap.

Çok hatırlamıyorum ama iş yaparak haritada tarla odunculuk vs. gibi yerlerde çalışarak para kazanabilir, şehir içindeki araba mağazasından araba alabilirsin. Silah nereden alabileceğini bilmiyorum fakat ruhsat almak istersen şehir merkezinden alman lazım ama ön şart olarak hastaneden sağlık sigortası yaptırman gerekiyor.

Yemek kamyonu işini dene, başlangıç için iyi para kazandırır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı