K Kerem292 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 21 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #1 Grand RP oynarken araba ile çok hızlı gidince oyun renderlanmıyor. Bazen de çöküyor bunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2022
Grand RP oynarken araba ile çok hızlı gidince oyun renderlanmıyor. Bazen de çöküyor bunu nasıl çözerim?
Çözüm K K Kerem292 6 Aralık 2022 AltairRR dedi: RAM? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün gelişmiş grafik ayarlarından bir şeyleri arttırdım.
AltairRR dedi: RAM? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün gelişmiş grafik ayarlarından bir şeyleri arttırdım.
AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #2 Kerem292 dedi: Grand RP oynarken araba ile çok hızlı gidince oyun renderlanmıyor. Bazen de çöküyor bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Ram ? Artı 0 Eksi
Kerem292 dedi: Grand RP oynarken araba ile çok hızlı gidince oyun renderlanmıyor. Bazen de çöküyor bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Ram ?
KS KS K Kerem292 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 21 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #3 AltairRR dedi: RAM? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün gelişmiş grafik ayarlarından bir şeyleri arttırdım. Artı 0 Eksi Çözüm
AltairRR dedi: RAM? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün gelişmiş grafik ayarlarından bir şeyleri arttırdım.
ialanya48 Femtopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #4 Çözümde neyi artırdın Artı 0 Eksi