Grand Theft Auto Collection Pack alınır mı?

Gnk1622

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Grand Theft Auto Collection pack vardı 15 TL idi şimdi 9 TL küsur. Arkadaşıma söyledim deli misin o oyunlara para verilir mi nereden aldın dedi, Steam'den dedim. GTA 4 alacaktım (GTA 5'i her sistem kaldırmıyor ) bir baktım GTA 5 hariç bütün oyunları 15 lira ediyor, hepsini tek pakette iken alayım dedim, o oyunlara para vermek delilik mi? O mu haksız ben mi ?

Bence kaçırma derim. Benim de öyle bir sürü arkadaşım var. Korsan oyun indiriyorlar. Sonra bir sorun olunca (Kendileri de çözerler ama Google'a birkaç kelime yazıp Enter'a basmayı akıl etmezler ) bana gelirler. Tabii ki ben şahsen yardım etmem. Git oyunu orjinal satın al. Bakalım sorun çıkacak mı? Çıksa çıksa donanımsal olarak çıkar .

Her işi yapmak için emek harcamak gerekir oyunlar içinde böyle. Bir işe girdiğini ve 1 ay çalıştıktan sonra sana paranı emeğinin karşılığını vermediklerini düşün. GTA 5 gibi bir oyun 4-5 yılda yapılıyor sen bu oyunu satın almak yerine korsan kullanırsan 5 yıl boyunca emek vermiş çok büyük bir kadronun hakkını yemiş ve hırsızlık yapmış oluyorsun. Lokantada yemek yeyip hesabı ödemeden kaçmak gibi bir şey. Orjinal oyun kullanmak korsan oyun kullanmaktan çok daha akıllıca. Korsan oyun kullanan insan kaynağı güvenilir olmayan yerden oyunu indirip bilgisayarını büyük bir risk altına sokar. Korsan oyun kullanan kişi güncellemelerden multiplayerdan ve oyunla ilgili çıkacak paketlerden mahrum kalır. Bir oyunu çok sevdin ve seri olarak devam etmesini istiyorsun diyelim. Oyunu üreten firma ürettiği oyundan para kazanamazsa oyun çıkartmaya devam edemez. Aynı zamanda bir çok insan bir oyun oynadığında Türkçe alt yazı hatta Türkçe dublaj istiyor bunu sağlamanın yollarından biride orjinal kullanımdan geçiyor.

İmkanın el verdikçe orjinal kullanmaya özen göstermelisin. Orjinal oyun satın almak delilik değildir orjinal kullanan insan emek hırsızlığı yapmamış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…