Grand Theft Auto Enhanced'ta optimizasyon sorunu mu var?

İşletim sistemi
Windows 11

SadaceKyroth

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı ve Tasarımcı
RAM
16
Ekran kartı
3060
İşlemci
7500F
Arkadaşlar, Grand Theft Auto Enhanced'a arkadaşımla beraber girdik, lakin oyunda bir optimizasyon problemi olduğunu fark ettik. İlk önce bu kanıya ikimizin varması anormal geldiği için Steam Türk incelemelerine baktık, bizimle aynı kanıya varan onlarca kişi olduğu gördük. Bu sefer de yurt dışına baktık, yine aynı sonuç. Oyunda bir optimizasyon sorunu var. Lakin bende 3060, 7500F bir sistem var, aynı şekilde arkadaşımda da 4060, 7500F'li bir sistem var. Fakat ikimizde 1080p, RT açık, 60 FPS oynuyorken, Twitter'da kavga ettiğim şahıs 4060, 5600X ile 2K'da 80 FPS oynuyor, video attı, kanıtladı. Yani DLSS var, açıyorum, bende FPS değişikliği olmuyor. Arkadaşıma sormadım ama onda da aynı durum olacağını düşünüyorum. Steam'de tartışma açtım, anneme küfür dahi edeceklerdi. Adamlar da 4090 var, optimizasyon iyi diyorlar, ekran kartım ile dalga geçiyorlar. Lakin ben Cyberpunk 2077 overdriver modunda 30 FPS alıyorum. Grand Theft Auto Enhanced'a ben şehre indiğim zaman 40-45 FPS'leri görüyorum. Daha fazla NPC olan, daha iyi ışın izlemesi olan oyunda ben 30 FPS alıyorum, NPC az, ışın izleme olarak sadece ışık eklemişler, ben 45 FPS alıyorum. Arkadaşım ile aynı değerleri aldığımızı belirtmek isterim. Peki, durum sizde nasıl? Ya da bu oyunda bir sorun mu var, yoksa bizde mi sorun var?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, Grand Theft Auto Enhanced'a arkadaşımla beraber girdik, lakin oyunda bir optimizasyon problemi olduğunu fark ettik. İlk önce bu kanıya ikimizin varması anormal geldiği için Steam Türk incelemelerine baktık, bizimle aynı kanıya varan onlarca kişi olduğu gördük. Bu sefer de yurt dışına baktık, yine aynı sonuç. Oyunda bir optimizasyon sorunu var. Lakin bende 3060, 7500F bir sistem var, aynı şekilde arkadaşımdan da 4060, 7500F'li bir sistem var. Fakat ikimizde 1080p, RT açık, 60 FPS oynuyorken, Twitter'da kavga ettiğim şahıs 4060, 5600X ile 2K'da 80 FPS oynuyor, video attı, kanıtladı. Yani DLSS var, açıyorum, bende FPS değişikliği olmuyor. Arkadaşıma sormadım ama onda da aynı durum olacağını düşünüyorum. Steam'de tartışma açtım, anneme küfür dahi edeceklerdi. Adamlar da 4090 var, optimizasyon iyi diyorlar, ekran kartım ile dalga geçiyorlar. Lakin ben Cyberpunk 2077 overdriver modunda 30 FPS alıyorum. Grand Theft Auto Enhanced'a ben şehre indiğim zaman 40-45 FPS'leri görüyorum. Daha fazla NPC olan, daha iyi ışın izlemesi olan oyunda ben 30 FPS alıyorum, NPC az, ışın izleme olarak sadece ışık eklemişler, ben 45 FPS alıyorum. Arkadaşım ile aynı değerleri aldığımızı belirtmek isterim. Peki, durum sizde nasıl? Ya da bu oyunda bir sorun mu var, yoksa bizde mi sorun var?
Oyun herkeste optimize değil. Ben RX 6700 XT ile very high RT de 200 FPS alıyorum. İleride düzelticeklerini düşünüyorum GTA sahiplerine bile daha yeni dağıtıyorlar oyunu.

Oyunu 2K maximum RT ayarına aldım, RTX 3070 ile 60-70 FPS (story mode) alıyorum.

1. bende 3060 kullanıyorum R5 5500 ile legacy de sorun yoktu bunda public sunucuda 60 FPS civarında geziyor bazen 55 50'ye düşüyor tek kişilik sunucuda sorun yok veya storydede sorun yok ama public de ciddi bir FPS kaybı yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı