Grand Theft Auto III – The Definitive Edition İnceleme

Hocam farkında mısınız bilmiyorum ama o hayran yapımı dediğiniz şey GTA 5'in üstüne yapılmış GTA 3 modu karakterin yürüyüşünden arabanın sesinden falan GTA 5 olduğu bariz anlaşılıyor.

Ben 34 puan verirdim bu bile fazla. İyi ki satın almamışım. Yarıya kadar korsan oynayıp dayanamayıp küfür edip sildim. Rezalet.

Evet GTA V'e Liberty City modu ve GTA III ögeleri eklemişler.

Ben 34 puan verirdim bu bile fazla. İyi ki satın almamışım. Yarıya kadar korsan oynayıp dayanamayıp küfür edip sildim. Rezalet.

Ben daha yarıya gelmeden sıkıldım, başladığım oyunu bitirme alışkanlığım olduğu için kendimi zorlaya zorlaya bitirdim.

Mafia'yı Hangar13, GTA'yı Grove Street Games yaptı. Yapımcılar farklı yani. (Yanlış anlamış da olabilirim yazdıklarınızı)

Arkadaş sanırım iki oyunun da üst şirketinin Take-Two olmasından bahsediyor. Üst şirket aynı fakat senin de dediğin gibi geliştiriciler farklı.

Son düzenleme:
Elinize sağlık. Merak ettiğim birşey var: Vice City ve Gta 3'te örneğin sokakta yürürken karakteri geriye döndürdüğünüzde arabalar değişiyor, farklı spawn oluyorlardı. Bu durum düzelmiş mi?

Maalesef düzelmemiş, üç oyunda da bu problem devam ediyor. Hatta bazen araçlar tam yüklenirken görünüyor, hata daha da belirgin olmuş yani.

Araba görevleri üzerine tasarlanmış bir oyun diye duymuştum. Bence günümüz şartlarında pekte saracak bir oyun değil.

Güzel bir inceleme olmuş. Puan bana biraz fazla geldi ve orijinali daha iyi bence. Oyunları tekrar oynayacağım ama orijinallerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…