Mr.Emre Centipat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #31 Rar dosyasını oyun dosyasının içine ayıklıyorum ama türkçe çeviri bir türlü olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba? Mr.Emre dedi: Rar dosyasını oyun dosyasının içine ayıklıyorum ama türkçe çeviri bir türlü olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... çözdüm arkadaşlar Son düzenleme: 3 Aralık 2022
Rar dosyasını oyun dosyasının içine ayıklıyorum ama türkçe çeviri bir türlü olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba? Mr.Emre dedi: Rar dosyasını oyun dosyasının içine ayıklıyorum ama türkçe çeviri bir türlü olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... çözdüm arkadaşlar
TheDarkEmo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #32 hocam link bozulmuş
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #33 TheDarkEmo dedi: hocam link bozulmuş Genişletmek için tıkla... Link bozuk değil buradan indirebilirsiniz. Grand Theft Auto IV: The Complete Edition - Türkçe Yama Sıfırdan hazırlanan düzgün ve anlaÅılır yeni Türkçe çeviri. gthorse.blogspot.com
TheDarkEmo dedi: hocam link bozulmuş Genişletmek için tıkla... Link bozuk değil buradan indirebilirsiniz. Grand Theft Auto IV: The Complete Edition - Türkçe Yama Sıfırdan hazırlanan düzgün ve anlaÅılır yeni Türkçe çeviri. gthorse.blogspot.com
Hhqqqwz Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #34 hocam kaldırdınız linki galiba
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #35 Hhqqqwz dedi: hocam kaldırdınız linki galiba Genişletmek için tıkla... Linki ben silmedim. Yamanın sahibi rica etti ve sadece orijinal kaynaktan indirilmesini istiyor. Üstte link var oradan indirebilirsiniz.
Hhqqqwz dedi: hocam kaldırdınız linki galiba Genişletmek için tıkla... Linki ben silmedim. Yamanın sahibi rica etti ve sadece orijinal kaynaktan indirilmesini istiyor. Üstte link var oradan indirebilirsiniz.
Hhqqqwz Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #36 Penetrator God dedi: Linki ben silmedim. Yamanın sahibi rica etti ve sadece orijinal kaynaktan indirilmesini istiyor. Üstte link var oradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bir de oyunu kurarken (korsan) English italy german olanı mı seçeceğiz yoksa English russia mı? Mr.Emre dedi: RAR dosyasını oyun dosyasının içine ayıklıyorum ama Türkçe çeviri bir türlü olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba? Çözdüm EFLC'yi nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Mr.Emre dedi: RAR dosyasını oyun dosyasının içine ayıklıyorum ama Türkçe çeviri bir türlü olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba? Çözdüm arkadaşlar Genişletmek için tıkla... EFLC'yi nasıl yaptınız Son düzenleme: 24 Aralık 2022
Penetrator God dedi: Linki ben silmedim. Yamanın sahibi rica etti ve sadece orijinal kaynaktan indirilmesini istiyor. Üstte link var oradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bir de oyunu kurarken (korsan) English italy german olanı mı seçeceğiz yoksa English russia mı? Mr.Emre dedi: RAR dosyasını oyun dosyasının içine ayıklıyorum ama Türkçe çeviri bir türlü olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba? Çözdüm EFLC'yi nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Mr.Emre dedi: RAR dosyasını oyun dosyasının içine ayıklıyorum ama Türkçe çeviri bir türlü olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba? Çözdüm arkadaşlar Genişletmek için tıkla... EFLC'yi nasıl yaptınız
R ruzgaralaca17 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 37 Yer Duesseldorf,Nordrhein-Westfalen Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #37 Link bozuk galiba, dosyayı indiremiyorum.
Y yasuomain Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #38 Link güncelleyebilir misiniz?
Jack Rose Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 336 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer New Jersey 23 Ocak 2023 #39 Öncelikle ellerinize sağlık birde link yenileyebilir misiniz?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #40 Buradan indirebilirsiniz: Grand Theft Auto IV: The Complete Edition - Düzgün Türkçe Yama