M mustafa535331 Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #21 519552 dedi: Sistem yetiyor da oyunda etki yok. Genişletmek için tıkla... Ben bu oyunu neden akıcı oynuyorum herkeste sorun varken
519552 dedi: Sistem yetiyor da oyunda etki yok. Genişletmek için tıkla... Ben bu oyunu neden akıcı oynuyorum herkeste sorun varken
Y2Jericho Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 208 18 Aralık 2022 #22 zKEBAB dedi: Mod kur hocam. Dediğiniz gibi optimizasyon yok resmen. Genişletmek için tıkla... Keşke mod adını da verseydiniz.
zKEBAB dedi: Mod kur hocam. Dediğiniz gibi optimizasyon yok resmen. Genişletmek için tıkla... Keşke mod adını da verseydiniz.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.189 Makaleler 2 Çözümler 16 18 Aralık 2022 #23 Y2Jericho dedi: Keşke mod adını da verseydiniz. Genişletmek için tıkla... Google amcaya sorunca çıkıyor hocam. Yıllar geçmiş nereden hatırlıyayım.
Y2Jericho dedi: Keşke mod adını da verseydiniz. Genişletmek için tıkla... Google amcaya sorunca çıkıyor hocam. Yıllar geçmiş nereden hatırlıyayım.
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 8 Şubat 2023 #24 enversosa dedi: Evet, optimizasyonu çok kötü fakat düşük ayarlarda gayet oynanılabiliyor. Ben R7 240'lı sistemde oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir oyuna gireyim dedim, oynayamıyormuşum
enversosa dedi: Evet, optimizasyonu çok kötü fakat düşük ayarlarda gayet oynanılabiliyor. Ben R7 240'lı sistemde oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir oyuna gireyim dedim, oynayamıyormuşum
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 8 Şubat 2023 #25 575457 dedi: Hiç GTA oyunu oynamadım. Alınır mı bu? Edit: Sağ olun arkadaşlar, emojileriniz ile kendinizi çok güzel ifade ettiniz. Ben ne adi insanmışım yazıklar olsun bana. Şimdi gidip alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yazık, iğreniyorum bu forumun kitlesinden.
575457 dedi: Hiç GTA oyunu oynamadım. Alınır mı bu? Edit: Sağ olun arkadaşlar, emojileriniz ile kendinizi çok güzel ifade ettiniz. Ben ne adi insanmışım yazıklar olsun bana. Şimdi gidip alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yazık, iğreniyorum bu forumun kitlesinden.