San Andreas için grafik modu arıyorum. Çoğu mod nasıl kurulur vs. biliyorum fakat grafik modu hiç kurmadım. Oyunu tek oyunculuda oynayacağım. Grafik modunu Modloader'e atsam çalışır mı? Öneriniz var mı? Kurulumunu açıklayarak atarsanız sevinirim.
San Andreas için grafik modu arıyorum. Çoğu mod nasıl kurulur vs. biliyorum fakat grafik modu hiç kurmadım. Oyunu tek oyunculuda oynayacağım. Grafik modunu Modloader'e atsam çalışır mı? Öneriniz var mı? Kurulumunu açıklayarak atarsanız sevinirim.
Bunu kurabilirsin oyunu mükemmel hale getiriyor sadece grafik olarak değil oynanış ve birçok detay düzeltiliyor.
![]()
GTA SA: Definitive Edition | D.E.P
www.definitive-edition-project.com
FPS öldüren bir mod değil mi? 60 FPS moduda kuracağım Cleo ile.
Hiçbir sıkıntısı yok üstüne daha çok FPS alman bile mümkün. Çünkü oyunun kronik sorunlarını düzeltiyor.
Teşekkürler deneyeceğim.
Hiçbir sıkıntısı yok üstüne daha çok FPS alman bile mümkün. Çünkü oyunun kronik sorunlarını düzeltiyor.
Sitede normal San Andreas'ı bulamadım. Definitive Edition var tek sanırım.
Sitede zaten GTA SA yok ki. GTA SA Steam'den edinip veya hoodlum sürümünü yüklersen oyunun üstüne bu modu atman gerek.
Yani bu modun ismi direkt "GTA SA: Definitive Edition | D. E. P" olarak mı geçiyor? Ben sanırım yanlış anladım modu sadece Definitive Edition'a koyabiliyoruz sandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.