K King Dad 2 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Hikayeyi bitirdim ama konuyu bilmiyorum normal mi?
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 17 Aralık 2022 #2 King Dad 2 dedi: Hikayeyi bitirdim ama konuyu bilmiyorum normal mi? Genişletmek için tıkla... 20 saat boyunca adam vurma amaçlı oynadıysanız veya arada zaman olarak çok boşluk bırakmadan oynadıysanız normal.
King Dad 2 dedi: Hikayeyi bitirdim ama konuyu bilmiyorum normal mi? Genişletmek için tıkla... 20 saat boyunca adam vurma amaçlı oynadıysanız veya arada zaman olarak çok boşluk bırakmadan oynadıysanız normal.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 King Dad 2 dedi: Hikayeyi bitirdim ama konuyu bilmiyorum normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal ben de bitirdim ama ben de bilmiyorum, bu yüzden sonrasinda hikayesini dinlemek lazım. Aynı Half-Life gibi.
King Dad 2 dedi: Hikayeyi bitirdim ama konuyu bilmiyorum normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal ben de bitirdim ama ben de bilmiyorum, bu yüzden sonrasinda hikayesini dinlemek lazım. Aynı Half-Life gibi.
K King Dad 2 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #4 K.Makise dedi: Normal ben de bitirdim ama ben de bilmiyorum, bu yüzden sonrasinda hikayesini dinlemek lazım. Aynı Half-Life gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun 10 saat civarı sürüyor 10 saatte hikayeyi dinlemek zor olmaz mı kafa arada takılır gider.
K.Makise dedi: Normal ben de bitirdim ama ben de bilmiyorum, bu yüzden sonrasinda hikayesini dinlemek lazım. Aynı Half-Life gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun 10 saat civarı sürüyor 10 saatte hikayeyi dinlemek zor olmaz mı kafa arada takılır gider.
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #5 Sinematikleri geçerek bitirmişsinizdir diye tahmin ediyorum yoksa anlaşılamayacak bir mevzu yok.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #6 King Dad 2 dedi: Hocam oyun 10 saat civarı sürüyor 10 saatte hikayeyi dinlemek zor olmaz mı kafa arada takılır gider. Genişletmek için tıkla... Hocam, kısa olanları var 10-15-20 dakikalık videolara bakabilirsiniz.
King Dad 2 dedi: Hocam oyun 10 saat civarı sürüyor 10 saatte hikayeyi dinlemek zor olmaz mı kafa arada takılır gider. Genişletmek için tıkla... Hocam, kısa olanları var 10-15-20 dakikalık videolara bakabilirsiniz.
K King Dad 2 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #7 Emir Yüksel dedi: Sinematikleri geçerek bitirmişsinizdir diye tahmin ediyorum yoksa anlaşılamayacak bir mevzu yok. Genişletmek için tıkla... Hatırlamyorum ama siz öyle diyorsanız öyle olmuştur bir arkadaş bana YouTube'dan GTA San Andreas tüm sinematikler yaz izle dedi anlarsın dedi.
Emir Yüksel dedi: Sinematikleri geçerek bitirmişsinizdir diye tahmin ediyorum yoksa anlaşılamayacak bir mevzu yok. Genişletmek için tıkla... Hatırlamyorum ama siz öyle diyorsanız öyle olmuştur bir arkadaş bana YouTube'dan GTA San Andreas tüm sinematikler yaz izle dedi anlarsın dedi.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 18 Aralık 2022 #8 Tek amacınız adam vurarak oynamaksa böyle bir şey mümkün.