Real Defender
Hectopat
Dostlar sorum başlıktadır. Sizce almalı mıyım? Aslında HOI4 DLC almak istiyordum ama şimdi canım GTA oynamak istedi, sizce ne yapmalıyım?

Almanı önermem. İsimleri GTA olsa da eski oyunlar var pakette. Özellikle San Andreas'ın Steam versiyonu çok sorunlu. Farklı oyunlar alabilirsin.Sizce almalı mıyım?
Sana en yakın hangisiyse onu seç. GTA çok istiyorsan GTA serisini al HOI4 DLC daha mantıklı geliyorsa onu al.Dostlar sorum başlıktadır. Sizce almalı mıyım? Aslında HOI4 DLC almak istiyordum ama şimdi canım GTA oynamak istedi, sizce ne yapmalıyım?
Korsan indirsem olmayacak ama oynamakta istiyorum. Karar veremedim.Almanı önermem. İsimleri GTA olsa da eski oyunlar var pakette. Özellikle San Andreas'ın Steam versiyonu çok sorunlu. Farklı oyunlar alabilirsin.
Sıkıntıları kaldırabilecekseniz alın gitsin hocamKorsan indirsem olmayacak ama oynamakta istiyorum. Karar veremedim.

Korsan indirsem olmayacak ama oynamakta istiyorum. Karar veremedim.
Ne gibi sorunlar rica edersem söylermisiniz?GTA San Andreas'ın Steam versiyonu sorunlu. Mod yüklemen lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.