Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 23 Mart 2021 #1 Dostlar sorum başlıktadır. Sizce almalı mıyım? Aslında HOI4 DLC almak istiyordum ama şimdi canım GTA oynamak istedi, sizce ne yapmalıyım?
Dostlar sorum başlıktadır. Sizce almalı mıyım? Aslında HOI4 DLC almak istiyordum ama şimdi canım GTA oynamak istedi, sizce ne yapmalıyım?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 23 Mart 2021 #2 Real Defender dedi: Sizce almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Almanı önermem. İsimleri GTA olsa da eski oyunlar var pakette. Özellikle San Andreas'ın Steam versiyonu çok sorunlu. Farklı oyunlar alabilirsin.
Real Defender dedi: Sizce almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Almanı önermem. İsimleri GTA olsa da eski oyunlar var pakette. Özellikle San Andreas'ın Steam versiyonu çok sorunlu. Farklı oyunlar alabilirsin.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 23 Mart 2021 #3 Real Defender dedi: Dostlar sorum başlıktadır. Sizce almalı mıyım? Aslında HOI4 DLC almak istiyordum ama şimdi canım GTA oynamak istedi, sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sana en yakın hangisiyse onu seç. GTA çok istiyorsan GTA serisini al HOI4 DLC daha mantıklı geliyorsa onu al.
Real Defender dedi: Dostlar sorum başlıktadır. Sizce almalı mıyım? Aslında HOI4 DLC almak istiyordum ama şimdi canım GTA oynamak istedi, sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sana en yakın hangisiyse onu seç. GTA çok istiyorsan GTA serisini al HOI4 DLC daha mantıklı geliyorsa onu al.
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 23 Mart 2021 #4 GTA serisini seviyorsan ve nostalji yaşamak istiyorsan alınır, aslında sırf kütüphanende durması için bile alınır. Eskiden az mı oynadık...
GTA serisini seviyorsan ve nostalji yaşamak istiyorsan alınır, aslında sırf kütüphanende durması için bile alınır. Eskiden az mı oynadık...
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 23 Mart 2021 #5 132923 dedi: Almanı önermem. İsimleri GTA olsa da eski oyunlar var pakette. Özellikle San Andreas'ın Steam versiyonu çok sorunlu. Farklı oyunlar alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Korsan indirsem olmayacak ama oynamakta istiyorum. Karar veremedim.
132923 dedi: Almanı önermem. İsimleri GTA olsa da eski oyunlar var pakette. Özellikle San Andreas'ın Steam versiyonu çok sorunlu. Farklı oyunlar alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Korsan indirsem olmayacak ama oynamakta istiyorum. Karar veremedim.
Hashtag Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #6 Oyunu oynayıp bitirmektense süreklilik arıyorsan, GTA'larda durum malum. Hikaye bittikten sonra açık dünya içerisinde boş gezmekten başka pek yapacak bir şey kalmıyor.
Oyunu oynayıp bitirmektense süreklilik arıyorsan, GTA'larda durum malum. Hikaye bittikten sonra açık dünya içerisinde boş gezmekten başka pek yapacak bir şey kalmıyor.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.010 Makaleler 4 Çözümler 20 23 Mart 2021 #7 GTA San Andreas'ın Steam versiyonu sorunlu. Mod yüklemen lazım.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 23 Mart 2021 #8 Real Defender dedi: Korsan indirsem olmayacak ama oynamakta istiyorum. Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıları kaldırabilecekseniz alın gitsin hocam
Real Defender dedi: Korsan indirsem olmayacak ama oynamakta istiyorum. Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıları kaldırabilecekseniz alın gitsin hocam
Kralinyo00 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 / RYZEN 5 5600 Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #9 Real Defender dedi: Korsan indirsem olmayacak ama oynamakta istiyorum. Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Al ama GTA san andreasda bazı sorunlar var.
Real Defender dedi: Korsan indirsem olmayacak ama oynamakta istiyorum. Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Al ama GTA san andreasda bazı sorunlar var.
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 23 Mart 2021 #10 Sapphire1525 dedi: GTA San Andreas'ın Steam versiyonu sorunlu. Mod yüklemen lazım. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunlar rica edersem söylermisiniz?
Sapphire1525 dedi: GTA San Andreas'ın Steam versiyonu sorunlu. Mod yüklemen lazım. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunlar rica edersem söylermisiniz?