Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.629 Çözümler 42 Dün 19:37 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En yüksek indirmini almış değerlendirebilir. Saat 21.00'de indirim bitiyor. İsterseniz kış indirimlerini bekleyin bir ihtimal daha büyük indirim alabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En yüksek indirmini almış değerlendirebilir. Saat 21.00'de indirim bitiyor. İsterseniz kış indirimlerini bekleyin bir ihtimal daha büyük indirim alabilir.
Hallelujah_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.357 Çözümler 8 Dün 19:41 #2 Andy deufresne dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En yüksek indirmini almış değerlendirebilir. 21'de indirim bitiyor. İsterseniz kış indirimleri bekleyin bir ihtimal daha büyük indirim alabilir. Genişletmek için tıkla... Fiyatini kesinlikle hak ediyor. Herkesin satın alması gereken bir oyun tavsiye ederim.
Andy deufresne dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En yüksek indirmini almış değerlendirebilir. 21'de indirim bitiyor. İsterseniz kış indirimleri bekleyin bir ihtimal daha büyük indirim alabilir. Genişletmek için tıkla... Fiyatini kesinlikle hak ediyor. Herkesin satın alması gereken bir oyun tavsiye ederim.
f4phantomE Picopat Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:49 #3 Bence eski oyunların Remastered'larını Torrent indirmek daha mantıklı.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.233 Çözümler 101 Yer Tekirdağ Dün 19:49 #4 GTA 3 ve Vice City'sine çok ufaktan bakmıştım. Berbat. LEGO oyunu gibi yapmışlar. Oynayamamıştım. 20 doları hak etmiyor. 60 doları asla hak etmiyor.
GTA 3 ve Vice City'sine çok ufaktan bakmıştım. Berbat. LEGO oyunu gibi yapmışlar. Oynayamamıştım. 20 doları hak etmiyor. 60 doları asla hak etmiyor.
hymeria Decipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 743 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:54 #5 Andy deufresne dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En yüksek indirmini almış değerlendirebilir. Saat 21.00'de indirim bitiyor. İsterseniz kış indirimlerini bekleyin bir ihtimal daha büyük indirim alabilir. Genişletmek için tıkla... 24 dolar'a satın almıştım Vice City'i %100'ledim ve herhangi bir bug ile karşılaşmadım. Abartıldığı gibi kötü falan değil.
Andy deufresne dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En yüksek indirmini almış değerlendirebilir. Saat 21.00'de indirim bitiyor. İsterseniz kış indirimlerini bekleyin bir ihtimal daha büyük indirim alabilir. Genişletmek için tıkla... 24 dolar'a satın almıştım Vice City'i %100'ledim ve herhangi bir bug ile karşılaşmadım. Abartıldığı gibi kötü falan değil.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.648 Makaleler 6 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:04 #6 5 dolara düşerse almayı düşünürüm. Satsın diye orijinal oyunları kaldırmasından durumu anlayabilirsiniz.
5 dolara düşerse almayı düşünürüm. Satsın diye orijinal oyunları kaldırmasından durumu anlayabilirsiniz.
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:23 #7 Andy deufresne dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En yüksek indirmini almış değerlendirebilir. Saat 21.00'de indirim bitiyor. İsterseniz kış indirimlerini bekleyin bir ihtimal daha büyük indirim alabilir. Genişletmek için tıkla... 5 dolara düşerse alırım o da hatıra olsun diye 20 dolar kazıktan başka bir şey değil.
Andy deufresne dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En yüksek indirmini almış değerlendirebilir. Saat 21.00'de indirim bitiyor. İsterseniz kış indirimlerini bekleyin bir ihtimal daha büyük indirim alabilir. Genişletmek için tıkla... 5 dolara düşerse alırım o da hatıra olsun diye 20 dolar kazıktan başka bir şey değil.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.629 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Türkiye Cumhuriyeti Dün 20:35 #8 Rockstar'ın GTA serisine en büyük kazığı. Hakkı maximum 10 dolar 11 dolar bile verilmez. GTA 6 için lazım olan paranın bir kısmını karşılamak için çıkarıldığını düşünüyorum.
Rockstar'ın GTA serisine en büyük kazığı. Hakkı maximum 10 dolar 11 dolar bile verilmez. GTA 6 için lazım olan paranın bir kısmını karşılamak için çıkarıldığını düşünüyorum.