Ya san Andreas oynamak istiyorum eskiden baya oynardım bilgisyaarda şimdi çok eskidi kaldirmiyor bi tek ps4 olduğu için mecbur onda oynayacagim alinirmi diyosun
İçinde ukte kaldıysa al hocam beğenmeyebilirsin ama eskilerine oranla, eskilerini indir derdim ama onları kaldırdılar PSN mağazasından. İndirimdeyken al isteklisin zaten.
Çoğu hataları düzelttiler fakat bu haliyle bile hiç güzel olmadıklarını düşünüyorum, tek artısı birazcık grafik olmuş o kadar. İstiyorsan indirimdeyken al tabii sana kalmış.
İçinde ukte kaldıysa al hocam beğenmeyebilirsin ama eskilerine oranla, eskilerini indir derdim ama onları kaldırdılar PSN mağazasından. İndirimdeyken al isteklisin zaten.
The Last of Us oynamadıysan oynamanı öneririm 2. oyunu da harika bir oyun. Uncharted serisine de bakabilirsin o tutarlardan daha az fiyatlarda ve gayet güzel bir oyun serisi.
The Last of Us oynamadıysan oynamanı öneririm 2. oyunu da harika bir oyun. Uncharted serisine de bakabilirsin o tutarlardan daha az fiyatlarda ve gayet güzel bir oyun serisi.
Rahat oynarsın bir sorun olmaz. WWE hayranı olmadığım için hiçbir oyununu oynamadım benim tarzım pek değil, seviyorsan eğer alabilirsin tabii. FIFA oynamayı seviyorsan 1 ay sonra FIFA 23 çıkıyor üstüne ekleyip onu alabilirsin o sırada biriktirmiş olursun. Onun dışında Dying Light 2 oynayabilirsin güzel oyundur fiyatını pek bilmiyorum. CoD serisine bakabilirsin Modern Warfare vb.