Grand Theft Auto: The Trilogy'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı

Hayal kırıklığı bundan kat kat daha iyi Remastered'lar gördük Rockstar gibi bir firmadan daha iyi işler beklerdim şahsen 2 yılda yapsalardı da adam gibi yapsalardı keşke.

Oyun bence gereğinden fazla eleştiriliyor. Karakter tasarımları dışında ben grafiklerden ve geliştirmelerden oldukça memnunum. Bu oyunların orijinal sürümleri oynanamayacak seviyedeydi, San Andreas'ta duvara zıplayınca ölüyorduk mesela. Şimdi bu sorunların çözüldüğü, oynanış ve grafik geliştirmelerinin yapıldığı bir sürüm çıkarılıyor fakat insanlar yine memnun değil; anlamak güç.

Hocam bu işi yapan firma Rockstar olunca herkes daha iyi bir iş bekliyordu doğal olarak.

Oyun 2021 değil de 2009 yapım gibi, yeni kaliteli oyun havasını vermiyor burada biraz hayal kırıklığı yaşadım ha zaten oynayamayacaktım o ayrı mesela ama yine de daha iyi yapabilirlerdi bence. :/

Şu GTA SA'daki muzzle Flash'e bakın ya. Daha çok rezil kısımlar var gerçi ama birini de ben söyleyeyim dedim.

Hocam o dediğiniz sorunları ve grafikleri mod yapımcıları grafik modu ve bugları gideren modlarla halletmişti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…