Çözüldü Grand Theft Auto V Can Barı Yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

IbrahimKY

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. 25 Temmuz 2019 tarihinde arkadaşım Grand Theft Auto V oyununu Steam üzerinden satın almıştı. Oyunu oynarken bana danıştı. Sol altta haritanın altında can barı, zırh barı ve yetenek barı olmadığını söyledi. Ben de bir türlü çözümünü bulamadım.

Adsız.png

Sizce neden bu barlar gözükmüyor?

Çözüm
İyi günler. 25 Temmuz 2019 tarihinde arkadaşım Grand Theft Auto V oyununu Steam üzerinden satın almıştı. Oyunu oynarken bana danıştı. Sol altta haritanın altında can barı, zırh barı ve yetenek barı olmadığını söyledi. Ben de bir türlü çözümünü bulamadım.

Eki Görüntüle 425572

Oyun ayarlarında Hud yazan yere gir ve oradan açmayı dene.

Eki Görüntüle 425572

Oyun ayarlarında Hud yazan yere gir ve oradan açmayı dene.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı