Çözüldü Grand Theft Auto V Enhanced Türkçe yama nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirkgn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060-AMD R5 5600X-16 GB DDR4 RAM-A520M A PRO-1TB NVME M.2 SSD-RAMPAGE CYCLOPS CY25R240 VA 240HZ MONİTÖR-HYPERX CORE RGB KLAVYE-RAZER DEATHEDDER ESSENTİAL MOUSE- STEELSERİES MOUSEPAD-HYPERX CLOUD III KULAKLIK
Merhaba, ben normal GTA V'den Enhanced'e geçmek istiyorum fakat herhangi bir Türkçe yama bulunmamakta, nasıl kurabilirim ya da yeni güncellemeleri beklemem mi gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Enhanced sürümü için şu anlık Türkçe yama desteği yok.

Merhaba, ben normal GTA V'den Enhanced'e geçmek istiyorum fakat herhangi bir Türkçe yama bulunmamakta, nasıl kurabilirim ya da yeni güncellemeleri beklemem mi gerek?
Mesajım yardımcı oldu mu?
Bir yerde görmüştüm orijinal legacydeki gta5.exe'yi alıp enhanceda koyunca oluyormuş fakat denemedim.

Enhanced sürümü için şu anlık Türkçe yama desteği yok.

Mesajım yardımcı oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı