Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 24 Eylül 2020 #1 Merhabalar. Grand Theft Auto V oyununda, grafik ayarlarının epey yüksek olmasına rağmen bir sebepten ötürü grafik yırtılması mevcut. Mesela bu görsel: Görüldüğü gibi uzaktaki cisimlerde, grafik yırtılması mevcut. Grafik ayarları:
Merhabalar. Grand Theft Auto V oyununda, grafik ayarlarının epey yüksek olmasına rağmen bir sebepten ötürü grafik yırtılması mevcut. Mesela bu görsel: Görüldüğü gibi uzaktaki cisimlerde, grafik yırtılması mevcut. Grafik ayarları:
burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 24 Eylül 2020 #2 Monitörünüz kaç HZ ise Radeon Chill'den ona sabitlemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
carn Kilopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 570 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Eylül 2020 #3 90 derece cpu görünüyor sorunla alakası var mı bilmiyorum ama bu normal bir değer değil. Ayrıca video kartınızın belleğini fazla zorlamanızında etkisi olabilir bu duruma. Artı 0 Eksi
90 derece cpu görünüyor sorunla alakası var mı bilmiyorum ama bu normal bir değer değil. Ayrıca video kartınızın belleğini fazla zorlamanızında etkisi olabilir bu duruma.
ManTuna17 Kilopat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 244 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #4 Ayarlardan vsync açık mı? Değilse açıp test et. Edit: Bu arada ben yırtılma göremedim. Yırtılma değil de kaplamalardan şikayetçi olabilir misin? Artı 0 Eksi
Ayarlardan vsync açık mı? Değilse açıp test et. Edit: Bu arada ben yırtılma göremedim. Yırtılma değil de kaplamalardan şikayetçi olabilir misin?