hknyllmz Kilopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #1 En uygun fiyat verene hesabı satıyorum. En az 20 liraya satacağım. Dosya Ekleri asdasd.png 156,4 KB · Görüntüleme: 424
burakk91 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 231 Yer Ankara/Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2016 #2 Hocam telefon numaranı verebilir misin?
hknyllmz Kilopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2016 #3 Hocam telefonum bozuk mail yoluyla veya steam aracılığıyla bana ulaşabilirsin Mail adresim : hkn.yilmaz264@hotmail.com Steam : www.steamcommunity.com/id/skymee Almak isteyenler için ödeme yöntemleri: Steam cüzdan kodu Steam takas.
Hocam telefonum bozuk mail yoluyla veya steam aracılığıyla bana ulaşabilirsin Mail adresim : hkn.yilmaz264@hotmail.com Steam : www.steamcommunity.com/id/skymee Almak isteyenler için ödeme yöntemleri: Steam cüzdan kodu Steam takas.
Gjalpar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1.228 Çözümler 5 Yer Selendi, Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-11800H 2.30 GHz CPU NVIDIA RTX 3060 Max Performance 6 GB 130 W Laptop GPU 16 GB DRR4 3200 MHz RAM 500 GB CRUCIAL P5 NVMe PCIe M.2 SSD Windows 11 Pro 22H2 İşletim Sistemi 17.3" FHD 1920x1080 144Hz %100 sRGB Ekran Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2016 #4 Progress %0 diyor oyunu aldınız mı? Birde game downloads ekranının resmini atar mısınız? Çünkü bendede GTA V gözüküyor ama satın alınmış değil.
Progress %0 diyor oyunu aldınız mı? Birde game downloads ekranının resmini atar mısınız? Çünkü bendede GTA V gözüküyor ama satın alınmış değil.
Muhammed Uykucu Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 691 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2016 #5 Hocam CS:GO ile takas olur mu? ☺
hknyllmz Kilopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2016 #6 @Silinen üye evet satın aldım. Download kısmının ekran görüntüsü Ayrıca CS:GO sahibiyim o yüzden takas düşünmüyorum.
@Silinen üye evet satın aldım. Download kısmının ekran görüntüsü Ayrıca CS:GO sahibiyim o yüzden takas düşünmüyorum.
berkaykara Hectopat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 178 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2016 #7 Muhammed Uykucu dedi: Hocam CS:GO ile takas olur mu? ☺ Genişletmek için tıkla... Cs go takas nedir ? Utanmiyormusunuz hic boyle teklifler yaparken. Oyun cok ucuza satiliyor temkinli olun derim.
Muhammed Uykucu dedi: Hocam CS:GO ile takas olur mu? ☺ Genişletmek için tıkla... Cs go takas nedir ? Utanmiyormusunuz hic boyle teklifler yaparken. Oyun cok ucuza satiliyor temkinli olun derim.
Muhammed Uykucu Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 691 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2016 #8 berkaykara dedi: Cs go takas nedir ? Utanmiyormusunuz hic boyle teklifler yaparken. Oyun cok ucuza satiliyor temkinli olun derim. Genişletmek için tıkla... GTA 5'e sahibim zaten.
berkaykara dedi: Cs go takas nedir ? Utanmiyormusunuz hic boyle teklifler yaparken. Oyun cok ucuza satiliyor temkinli olun derim. Genişletmek için tıkla... GTA 5'e sahibim zaten.
E Emircanb Hectopat Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2016 #9 hknyllmz dedi: Hocam telefonum bozuk mail yoluyla veya steam aracılığıyla bana ulaşabilirsin Mail adresim : hkn.yilmaz264@hotmail.com Steam : www.steamcommunity.com/id/skymee Almak isteyenler için ödeme yöntemleri: Steam cüzdan kodu Steam takas. Genişletmek için tıkla... Steam linki yalniş galiba ?
hknyllmz dedi: Hocam telefonum bozuk mail yoluyla veya steam aracılığıyla bana ulaşabilirsin Mail adresim : hkn.yilmaz264@hotmail.com Steam : www.steamcommunity.com/id/skymee Almak isteyenler için ödeme yöntemleri: Steam cüzdan kodu Steam takas. Genişletmek için tıkla... Steam linki yalniş galiba ?
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2016 #10 @berkaykara CS:GO hesabı verecek verecek ama bi' düşün, sence silver hesap mı verecek? Envanteri boş, çöp bir hesap mı verecek?
@berkaykara CS:GO hesabı verecek verecek ama bi' düşün, sence silver hesap mı verecek? Envanteri boş, çöp bir hesap mı verecek?