crepell Hectopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2018 #1 GTA V oynarken yanlışlıkla fiş çekildi şimdi bilgisayarı açtım, Steam'e girdim GTA V'ye baktığımda tekrar yüklememi istiyor. Oyunun dosyaları var ama dosyadan açmaya çalışınca şu hatayı alıyorum; Acaba oyunu tekrar indirmek zorunda mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2018
GTA V oynarken yanlışlıkla fiş çekildi şimdi bilgisayarı açtım, Steam'e girdim GTA V'ye baktığımda tekrar yüklememi istiyor. Oyunun dosyaları var ama dosyadan açmaya çalışınca şu hatayı alıyorum; Acaba oyunu tekrar indirmek zorunda mıyım?
alicanakgul Megapat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2018 #2 Launcheri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS crepell Hectopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2018 #3 alicanakgul dedi: Launcheri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim Maalesef işe yaramadı. Artı 0 Eksi
alicanakgul dedi: Launcheri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim Maalesef işe yaramadı.