KelKörKirpi Picopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 50 16 Temmuz 2021 #1 Çok da San Andreas yapmayacak bir mod önerir misiniz? 25-30 FPS alıyorum, en düşük 800x600 her şey kapalı 4:3'te. Sistem; HD8670M. 8 GB RAM. A10 4655m.
Çok da San Andreas yapmayacak bir mod önerir misiniz? 25-30 FPS alıyorum, en düşük 800x600 her şey kapalı 4:3'te. Sistem; HD8670M. 8 GB RAM. A10 4655m.
R Rakunner Megapat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #2 Dostum LOD modelleri sürekli aktif eden modlar var ama oda san adreastan beter Yinede merak edersen GtaV Lod mode gibi aratırsın.
Dostum LOD modelleri sürekli aktif eden modlar var ama oda san adreastan beter Yinede merak edersen GtaV Lod mode gibi aratırsın.
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 16 Temmuz 2021 #3 Bildiğim Low Graphics mod yok fakat bu video işine yarayabilir.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Temmuz 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayarları yapabilirsin. Görüntü çöp oluyor ama başka yolu da yok. GTA San Andreas'ı tercih etmen daha iyi olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayarları yapabilirsin. Görüntü çöp oluyor ama başka yolu da yok. GTA San Andreas'ı tercih etmen daha iyi olacaktır.
KrcDesign Hectopat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 138 Yer United States Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer, Programmer, Social Media Expert 16 Temmuz 2021 #5 AyarsıZZ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayarları yapabilirsin. Görüntü çöp oluyor ama başka yolu da yok. GTA San Andreas'ı tercih etmen daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Cidden Gta San Andreas daha iyi bir seçenek
AyarsıZZ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayarları yapabilirsin. Görüntü çöp oluyor ama başka yolu da yok. GTA San Andreas'ı tercih etmen daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Cidden Gta San Andreas daha iyi bir seçenek