C:\kerem Megapat Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #1 Her GTA V açışımda kendim elle Fullscreen'e çekiyorum. Kendiliğinden tam ekran açması için ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2020
Her GTA V açışımda kendim elle Fullscreen'e çekiyorum. Kendiliğinden tam ekran açması için ne yapmalıyım?
n4than Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 546 Çözümler 5 Yer İstanbul 7 Ağustos 2020 #2 Görüntü ayarları içerisinde fullscreen yaptınız mı? Artı 0 Eksi
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 7 Ağustos 2020 #3 Ayarlar > Graphics bölümünde Screen Type var. Onu Fullscreen olarak değiştirin. Artı 0 Eksi
KS KS C:\kerem Megapat Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #4 The Anorak dedi: Ayarlar > Graphics bölümünde Screen Type var. Onu Fullscreen olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... İkinizde okumadınız sanırım,ben kendisi Fullscreen yapsın istiyorum.Her açtığımda kendim yapmak zorunda kalıyorum. Artı 0 Eksi
The Anorak dedi: Ayarlar > Graphics bölümünde Screen Type var. Onu Fullscreen olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... İkinizde okumadınız sanırım,ben kendisi Fullscreen yapsın istiyorum.Her açtığımda kendim yapmak zorunda kalıyorum.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 7 Ağustos 2020 #5 C:\kerem dedi: İkinizde okumadınız sanırım,ben kendisi Fullscreen yapsın istiyorum.Her açtığımda kendim yapmak zorunda kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Sonra değişiklikleri kaydet işte? Artı 0 Eksi
C:\kerem dedi: İkinizde okumadınız sanırım,ben kendisi Fullscreen yapsın istiyorum.Her açtığımda kendim yapmak zorunda kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Sonra değişiklikleri kaydet işte?
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 7 Ağustos 2020 #6 Ctrl + Enter da yapabilirsin. Artı 0 Eksi
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #7 C:\kerem dedi: İkinizde okumadınız sanırım,ben kendisi Fullscreen yapsın istiyorum.Her açtığımda kendim yapmak zorunda kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Alt+ enter ile hızlıca yapabiliyorsunuz. Aynı sorun bende de var her girdiğimde alt enter yapıyorum. Artı 0 Eksi
C:\kerem dedi: İkinizde okumadınız sanırım,ben kendisi Fullscreen yapsın istiyorum.Her açtığımda kendim yapmak zorunda kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Alt+ enter ile hızlıca yapabiliyorsunuz. Aynı sorun bende de var her girdiğimde alt enter yapıyorum.
KS KS C:\kerem Megapat Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #8 NFurkan dedi: Alt+ enter ile hızlıca yapabiliyorsunuz. Aynı sorun bende de var her girdiğimde alt enter yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
NFurkan dedi: Alt+ enter ile hızlıca yapabiliyorsunuz. Aynı sorun bende de var her girdiğimde alt enter yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
balisus Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #9 NFurkan dedi: Alt+ enter ile hızlıca yapabiliyorsunuz. Aynı sorun bende de var her girdiğimde alt enter yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende öyle çözmüştüm arkadaş denesin. Artı 0 Eksi
NFurkan dedi: Alt+ enter ile hızlıca yapabiliyorsunuz. Aynı sorun bende de var her girdiğimde alt enter yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende öyle çözmüştüm arkadaş denesin.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 7 Ağustos 2020 #10 Genel bir problem o sanırım, her yolu denedim ama hep pencereli başlıyor. Girerken alt + enter kombinasyonu işinizi görür. Artı 0 Eksi
Genel bir problem o sanırım, her yolu denedim ama hep pencereli başlıyor. Girerken alt + enter kombinasyonu işinizi görür.