Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition İnceleme

GTA Vice City her haliyle müthiş.

Son düzenleme:
Hocam gene güzel bir inceleme olmuş hikayesini falan okumaya gerek bildiğimden, ama Vice City ve GTA 3 olmamış, San Andreas kötü'nün iyisi bana göre eleştirisel olarak bugları saymazsak.

Hocam gene güzel bir inceleme olmuş hikayesini falan okumaya gerek yok bildiğimden, ama Vice City ve GTA 3 olmamış. San Andreas kötünün iyisi bana göre eleştirel olarak hataları saymazsak.

San Andreas'ı da 2 gün önce bitirdim, onun da incelemesini önümüzdeki günlerde yapmayı planlıyorum. San Andreas, Vice City ve III'ten daha iyiydi fakat yeniden düzenleme olarak yine birçok hataya sahip, ayrıca oynanışı biraz olsun rahatlatacak geliştirmeler maalesef San Andreas'ta da yapılmamış.

Rockstar itibarını zedeledi.

Katılıyorum, bu yeniden düzenlenmiş oyunlar Rockstar kalitesine yakışmayacak düzeyde maalesef.
Bence insanların içinde çok ufakta olsa acaba GTA 6'da bu sorunlarla karşılaşır mıyız kuşkusu olmuştur bende şahsen çok az da olsa oldu neyse göreceğiz önümüzdeki yıllarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…