Grand Theft Auto VI'da Yusuf Dikeç göndermesi olur mu?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Grand Theft Auto VI'da Yusuf Dikeç göndermesi olur mu?

Birden aklima geldi. Sizce boyle bir sey olur mu? Olursa, sacma mi olur? Ornek olarak; Easter egg ya da bir poster, benzer bir sahne, herhangi bir gonderme gibi.

Grand Theft Auto VI'da Yusuf dikeç göndermesi olur mu?

Birden aklima geldi. Sizce boyle bir şey olur mu? Olursa, saçma mi olur? Ornek olarak; easter egg ya da bir poster, benzer bir sahne, herhangi bir gonderme gibi.

Sanmam. Adamlar daha Türkçe altyazı eklemiyor.

Sanmıyorum. Hatırladığım kadarıyla önceki GTA oyunlarında da bu tarz bir gönderme yok, varsa söyleyebilirsiniz de olduğunu hatırlamıyorum.

Yani fragmanda çoğu şeye gönderme yapıldı bu da akıllara şu cevabı getiriyor " neden olmasın ki?"

Sosyal medya olayı olacak anladığımız kadarıyla belki oradan bir şeyler olabilir.

Yayınladıkları videodaki "Instagram" benzeri bir uygulama üzerinde videolar yer alıyordu anca orada olur ama hiç sanmıyorum. İhtimaller dahilinde bile olduğunu düşünmüyorum. Bu tür işlerin makarasını yapacak bir şirket değil, hiç rastlamadım.

Çoğu kişi Türkçe dil desteği ile bağdaştırmış olayı ama şirketler bu tarz şeyleri yaparken dil desteğini göz önüne almıyordur. Eğer konu içerisindekilerin mantığıyla bakarsak Uncharted 2 veya AC Revelations'da da Türkiye ile ilgili bir şey görmemeliydik. Çünkü bu iki oyunda da Türkçe yok(Uncharted 2'nin orijinal versiyonundan bahsediyorum).
GTA 6, sosyal medyaya odaklanan bir fragmanla geldi önümüze. Yani oyunda sosyal medya memelerine bolca gönderme görebiliriz ve bunlar içinde ulusal anlamda etki etmiş Yusuf Dikeç olayını oyunda yer alacak rastgele olaylardan birinde görebiliriz.

Her ne kadar dünya gündemini etkilediyse de o kadar büyük bir etki yarattığını düşünmüyorum. Unutmuşlardır bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…