Grand Theft Auto VI'da Yusuf Dikeç göndermesi olur mu?

Rockstar Games bizi gram takmayan bir şirket. Ben bu adamların bizi mutlu edecek bir şey yapacağını sanmam. Sanki bizden özel olarak nefret ediyorlar gibi hissediyorum uzun süredir.

Rockstar Games bizi gram takmayan bir şirket. Ben bu adamların bizi mutlu edecek bir şey yapacağını sanmam. Sanki bizden özel olarak nefret ediyorlar gibi hissediyorum uzun süredir.

Öyle zaten, lehçe, korece ve portekizce varken Türkçe yok(Red Dead Redemption 2).

Olabilir. Globale işlemiş bir meme oldu. Direkt Yusuf dikeç olarak geçmez ama referanslar vererek ekleyebilirler.

Belli olmaz gibi. Fragman döneminde X üzerinden Gta Online için Türkçe reklamlar veriyorlardı.
Ama yine de Yusuf Dikeç'e gönderme olacağını sanmıyorum.

Türkiye de satışı o kadar yüksek bir rakamken
Daha Türkçe dil eklemeye acizler kaldı ki öyle bir şey yapsınlar tilki selim bir ara mail atmıştı dönüş olmuştu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yusuf değil de tayyibe gönderme yapabilirler. Adam dünyaya madara oldu. Ama iyi mi kötü mü olur bilemem. Ve bana kalırsa türkiyeyi umursamayan bir firma hiçbir şey koymayabilir. Zaten konsol veya pc fark etmez korsan oynayacam bu oyunu. Ara sahneleri tık tık geçerek tabii ki

Rockstar Silivri korkusundan gönderme yapmıyor bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video ya şimdi denk geldim. Hala umudumuz var bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…