SzrrEnes Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 31 Temmuz 2022 #1 GTA 5 mod kurarken graphics.ytd dosyası ile işlem yaptım olmayınca modu sildim ama o değişiklik kaldı ve minimap gözükmez oldu birisi bana bu dosyayı atabilir veya nereden bulabileceğimi söyleyebilir mi? Konum: GTAV>x64a.rpf>textures>graphics.ytd
GTA 5 mod kurarken graphics.ytd dosyası ile işlem yaptım olmayınca modu sildim ama o değişiklik kaldı ve minimap gözükmez oldu birisi bana bu dosyayı atabilir veya nereden bulabileceğimi söyleyebilir mi? Konum: GTAV>x64a.rpf>textures>graphics.ytd
Çözüm TheCombox 31 Temmuz 2022 GTA V Launcher indir. GTA V nerede kurulu olduğunu seç. Settings'den check GTA V files integrity tıkla. Oyunu tekrar doğrulama yap. Bu sorununu çözmesi lazım bozuk dosyaları bulup silecek program sonrada doğrulama yapıp silinen dosyayı indirirsin.
GTA V Launcher indir. GTA V nerede kurulu olduğunu seç. Settings'den check GTA V files integrity tıkla. Oyunu tekrar doğrulama yap. Bu sorununu çözmesi lazım bozuk dosyaları bulup silecek program sonrada doğrulama yapıp silinen dosyayı indirirsin.
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Temmuz 2022 #2 graphics.ytd drive.google.com Artı 0 Eksi
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 31 Temmuz 2022 #3 @SzrrEnes oyunu indirdiğiniz platformdan dosya bütünlüğü doğrulaması yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Artı 0 Eksi
@SzrrEnes oyunu indirdiğiniz platformdan dosya bütünlüğü doğrulaması yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
KS KS SzrrEnes Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 31 Temmuz 2022 #4 TheCombox dedi: graphics.ytd drive.google.com Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı sorun başka bir şey mi acaba? 391969 dedi: @SzrrEnes oyunu indirdiğiniz platformdan dosya bütünlüğü doğrulaması yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Doğrulama yapıyorum ama işe yaramıyor Artı 0 Eksi
TheCombox dedi: graphics.ytd drive.google.com Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı sorun başka bir şey mi acaba? 391969 dedi: @SzrrEnes oyunu indirdiğiniz platformdan dosya bütünlüğü doğrulaması yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Doğrulama yapıyorum ama işe yaramıyor
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 31 Temmuz 2022 #5 @SzrrEnes tüm dosyaların görünür olduğundan emin misiniz? Klasör ayarlarına bakar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS SzrrEnes Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 31 Temmuz 2022 #6 391969 dedi: @SzrrEnes tüm dosyaların görünür olduğundan emin misiniz? Klasör ayarlarına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi tam olarak anlayamadım. .rpf uzantısını açmak için OpenIV adlı bir uygulama kullanıyorum o uygulama olmadan o konuma gidilmiyor. Artı 0 Eksi
391969 dedi: @SzrrEnes tüm dosyaların görünür olduğundan emin misiniz? Klasör ayarlarına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi tam olarak anlayamadım. .rpf uzantısını açmak için OpenIV adlı bir uygulama kullanıyorum o uygulama olmadan o konuma gidilmiyor.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 31 Temmuz 2022 #7 @SzrrEnes hocam pek anlamam ama acaba OpenIV adlı programda kopyalama işlemi yapılabiliyor mu? TheCombox dedi: graphics.ytd drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bu dosyayı indirip uygulama arayüzünden yapıştırır mısınız? Artı 0 Eksi
@SzrrEnes hocam pek anlamam ama acaba OpenIV adlı programda kopyalama işlemi yapılabiliyor mu? TheCombox dedi: graphics.ytd drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bu dosyayı indirip uygulama arayüzünden yapıştırır mısınız?
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Temmuz 2022 #8 GTA V Launcher indir. GTA V nerede kurulu olduğunu seç. Settings'den check GTA V files integrity tıkla. Oyunu tekrar doğrulama yap. Bu sorununu çözmesi lazım bozuk dosyaları bulup silecek program sonrada doğrulama yapıp silinen dosyayı indirirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
GTA V Launcher indir. GTA V nerede kurulu olduğunu seç. Settings'den check GTA V files integrity tıkla. Oyunu tekrar doğrulama yap. Bu sorununu çözmesi lazım bozuk dosyaları bulup silecek program sonrada doğrulama yapıp silinen dosyayı indirirsin.
KS KS SzrrEnes Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 31 Temmuz 2022 #9 TheCombox dedi: GTA V Launcher indir. GTA V nerede kurulu olduğunu seç. Settings'den check GTA V files integrity tıkla. Oyunu tekrar doğrulama yap. Bu sorununu çözmesi lazım bozuk dosyaları bulup silecek program sonrada doğrulama yapıp silinen dosyayı indirirsin. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı sağ ol. Artı 0 Eksi
TheCombox dedi: GTA V Launcher indir. GTA V nerede kurulu olduğunu seç. Settings'den check GTA V files integrity tıkla. Oyunu tekrar doğrulama yap. Bu sorununu çözmesi lazım bozuk dosyaları bulup silecek program sonrada doğrulama yapıp silinen dosyayı indirirsin. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı sağ ol.