musilkkar Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 Soru başlıktaki gibi. DLC yorumlarını okudum. Kimisi küfretmiş kimisi çok güzel mekanikler ekliyor vs. demiş. Sizce DLC'ler alınır mı? Hangileri alınır?
Soru başlıktaki gibi. DLC yorumlarını okudum. Kimisi küfretmiş kimisi çok güzel mekanikler ekliyor vs. demiş. Sizce DLC'ler alınır mı? Hangileri alınır?
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 10 Temmuz 2024 #2 musilkkar dedi: Soru başlıktaki gibi. DLC yorumlarını okudum. Kimisi küfretmiş kimisi çok güzel mekanikler ekliyor vs. demiş. Sizce DLC'ler alınır mı? Hangileri alınır? Genişletmek için tıkla... DLC'ler oyuna farklı değişik bir hava katıyor ama aman aman iyi değiller. DLC'siz de oynayabilirsin. Ana oyun gayet iyi.
musilkkar dedi: Soru başlıktaki gibi. DLC yorumlarını okudum. Kimisi küfretmiş kimisi çok güzel mekanikler ekliyor vs. demiş. Sizce DLC'ler alınır mı? Hangileri alınır? Genişletmek için tıkla... DLC'ler oyuna farklı değişik bir hava katıyor ama aman aman iyi değiller. DLC'siz de oynayabilirsin. Ana oyun gayet iyi.
musilkkar Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 hudson51 dedi: DLC'ler oyuna farklı değişik bir hava katıyor ama aman aman iyi değiller. DLC'siz de oynayabilirsin. Ana oyun gayet iyi. Genişletmek için tıkla... İki tane DLC oyunu fullemek için zorunluymuş. Anlamadığım şey eğer başarımlara dahilse ana oyunla beraber satılması gerekmez mi? Neyse mecbur o ikisini alacağım sanırım. Cevap için sağ ol.
hudson51 dedi: DLC'ler oyuna farklı değişik bir hava katıyor ama aman aman iyi değiller. DLC'siz de oynayabilirsin. Ana oyun gayet iyi. Genişletmek için tıkla... İki tane DLC oyunu fullemek için zorunluymuş. Anlamadığım şey eğer başarımlara dahilse ana oyunla beraber satılması gerekmez mi? Neyse mecbur o ikisini alacağım sanırım. Cevap için sağ ol.