A Adigearda Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #1 Graveyard keeper Türkçe yama istiyorum ama hiçbir sitede bulamadım 1.404 sürümü için bulananız varsa link atabilir misiniz?
Graveyard keeper Türkçe yama istiyorum ama hiçbir sitede bulamadım 1.404 sürümü için bulananız varsa link atabilir misiniz?
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #2 V1.310 sürümü dışında Türkçe yama yok. Artı 0 Eksi
HarunSerttas012 Femtopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #3 Adigearda dedi: Graveyard keeper Türkçe yama istiyorum ama hiçbir sitede bulamadım 1.404 sürümü için bulananız varsa link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Graveyard Keeper - Better Save Soul Türkçe Yama(v.1.405) | DonanımHaber Forum Bu çalışma, yama oyunun güncel versiyonunda çalışmadığı için ve yeni dlc geldiği için yapılmıştır. Eski konuya buradan ulaşabilirsiniz: Çeviri ewFor mobile.donanimhaber.com Artı 0 Eksi
Adigearda dedi: Graveyard keeper Türkçe yama istiyorum ama hiçbir sitede bulamadım 1.404 sürümü için bulananız varsa link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Graveyard Keeper - Better Save Soul Türkçe Yama(v.1.405) | DonanımHaber Forum Bu çalışma, yama oyunun güncel versiyonunda çalışmadığı için ve yeni dlc geldiği için yapılmıştır. Eski konuya buradan ulaşabilirsiniz: Çeviri ewFor mobile.donanimhaber.com
KS KS A Adigearda Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #4 HarunSerttas012 dedi: Graveyard Keeper - Better Save Soul Türkçe Yama(v.1.405) | DonanımHaber Forum Bu çalışma, yama oyunun güncel versiyonunda çalışmadığı için ve yeni dlc geldiği için yapılmıştır. Eski konuya buradan ulaşabilirsiniz: Çeviri ewFor mobile.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama oyunu iade ettim yama bulamayınca. Artı 0 Eksi
HarunSerttas012 dedi: Graveyard Keeper - Better Save Soul Türkçe Yama(v.1.405) | DonanımHaber Forum Bu çalışma, yama oyunun güncel versiyonunda çalışmadığı için ve yeni dlc geldiği için yapılmıştır. Eski konuya buradan ulaşabilirsiniz: Çeviri ewFor mobile.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama oyunu iade ettim yama bulamayınca.
HarunSerttas012 Femtopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #5 Adigearda dedi: Teşekkürler ama oyunu iade ettim yama bulamayınca. Genişletmek için tıkla... Bence indirimlere girince oyunu al 8 TL'ye düşüyor Türkçe olunca güzel bir deneyim olabilir Steam data basede 1 Nisanda indirime girmiş geçen sene bu senede girer belki bende indirimi bekliyorum. Artı 0 Eksi
Adigearda dedi: Teşekkürler ama oyunu iade ettim yama bulamayınca. Genişletmek için tıkla... Bence indirimlere girince oyunu al 8 TL'ye düşüyor Türkçe olunca güzel bir deneyim olabilir Steam data basede 1 Nisanda indirime girmiş geçen sene bu senede girer belki bende indirimi bekliyorum.