Çözüldü Gravix 5A 5070 sistem alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşlemci benim için ekran kartından daha önemli. 60 bin bandına çıkıp şöyle bir sistem buldum. Fiyat benim için çok yükselidi ama sanırım en iyisi bu şekilde olacak.

Eki Görüntüle 2545002

Hocam bu paralara çıkmışken toplamak daha mantıklı olacaktır. 7800x3D ve 9070 XT zaten ortalama bir 49k ediyor. Diğer kalan 10K'ya da anakart RAM kasa PSU SSD falan alırsın. İşlemcisi daha iyi oluyor dediğim gibi yaparsanız.

10K'ya diğer parçaları toplayamaz. 7800x3D için kaliteli bir anakart lazım, 5-6K bandında oluyor genellikle. 32 GB RAM'e ortalama 4K desek zaten 10K'yı aşıyor. Yani bir 16-17K lazım.

Bu sistemi almak istiyorsan RAM'leri 32 GB yapmalısın. 16 GB RAM kullanılmaz artık.
Sistem 32gb fotoğrafta.

Aynı parçaları topladım en ucuz yerlerden daha uyguna gelmiyor. Alternatif parçalarda ise çok fazla performans düşüşü oluyor.

İşlemci benim için ekran kartından daha önemli. 60 bin bandına çıkıp şöyle bir sistem buldum. Fiyat benim için çok yükselidi ama sanırım en iyisi bu şekilde olacak.

Eki Görüntüle 2545002

Kasa soğutucu çöp.

Özeleştir al anakart B650 m r ve 7800x3D yapabilirsin 61k falan oluyor.

Ramleri 32 GB yapıp ssd değiştirince 64 bin civarları oluyor. zaten bütçemi 10 bin tl arttırdım daha fazla arttıramam.

RAM'leri 32 GB yapıp SSD değiştirince 64 bin civarları oluyor. Zaten bütçemi 10 bin TL arttırdım daha fazla arttıramam.

55k oluyor bu sistemde özelleştirme ile 2x16 GB ve B650mr attığın sistem çok kötü soğutucu ve kasa PSU ikilisi olarak 7800x3D kullanmadan anakart RAM değiştiğinde 5K daha uygun.

bu sekıle gıtırılıp alınırsa en guzelı 61k edıyor ve her sekılde mukemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…